Dolar 32,3677
%0.16
Euro 34,9983
%-0.19
Altın 2.325,820
%0.23
Bist-100 9,09
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Finali Başkan Selvitopu’yla yaptılar

Finali Başkan Selvitopu’yla yaptılar

Karabağlar Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği “Açık Hava Sinema Etkinlikleri” Kavacık Köyü’nde düzenlenen film gösterimi ile sona erdi. Karabağlar halkının gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle bir ay uzatılan film gösterimin finaline Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da katıldı. “Entel Köy Efeköy’e Karşı” adlı filmi beğeni ile izleyen Kavacıklılar bu tür etkinliklerin artırılması talebinde bulunurken Başkan Selvitopu da Karabağlar’da kültürel ve sanatsal etkinliklere de önem verdiklerini, vermeye devam edeceklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 20.09.2014 - 10:26
Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün düzenlediği ve ilçe sınırları içerisindeki 13 büyük parkta gösterimini yaptığı film gösterimi Yüksel Aksu'nun yönetmenliğini yaptığı “Entel Köy Efeköy'e karşı”  filmiyle sona erdi. Kavacık Köyü’nde finali gerçekleştirilen film festivaline halk yoğun ilgi gösterdi. Filmi izlemeye gelen vatandaşlara çekirdek ikram edildi.

Köylülerle birlikte filmi büyük bir beğeni ile izleyen Başkan Selvitopu, 13 büyük parkta yaz boyunca vatandaşları beyaz perde ile buluşturduklarını belirterek, Karabağlar’da kültürel ve sanatsal etkinliklere bundan sonra da önem vereceklerini söyledi. Selvitopu, “Halkımız yaz sıcağında evlerinde oturmak yerine parklara gelerek filmleri izledi. Gelecek yıl bu etkinliği daha fazla çok daha fazla katılımla hedefliyoruz.” dedi.  

Filmin konusu:

Doğayla baş başa bir yaşam sürmek isteyen bir grup kentli ekolojist, Ege’de bir komün köyü inşa ederler. Köy halkı, kıraç tarlalarını ve eski evlerini değerinden fazla fiyata aldıkları için aktivistleri büyük bir sevgiyle karşılar. Her şey yolundadır, ta ki bölgeye kurulması gündemde olan termik santral kararı onaylanana kadar. Termik santral ile birlikte eski köylüler ile köyün yeni sakinleri arasında ilginç bir süreç başlar ve olaylar tam bir komediye dönüşür.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.