Dolar 32,3682
%0.16
Euro 34,9474
%-0.34
Altın 2.325,340
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Filistinlilere vali şefkati

Filistinlilere vali şefkati

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Gazze'den tedavi için İzmir'e getirilen getirilen 7'si çocuk 19 Filistinli yaralıyı, hastanelerde ziyaret etti. Vali Toprak, Türk halkının yaralı Filistinli vatandaşların tedavi edilmesi için yanında olduğunu söylediş “Yarın akşam saatlerinde askeri uçakla 28 Filistinli hasta daha tedavi edilmek üzere İzmir'e gelecek" dedi.

  • Ege Postası
  • 23.09.2014 - 09:30
Gazze'de yaralanan 21 Filistinli geçen hafta tedavi için İzmir'e getirilmişti. İzmir Valisi Mustafa Toprak, Filistinli yaralıların bulunduğu Atatürk Eğitim Araştırma, İzmir'de Tepecik Eğitim Araştırma ve Alsancak Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Vali Mustafa Toprak, “Filistinli kardeşlerimizin her türlü sıkıntıdan kurtulmalarını diliyoruz. Tüm imkanlarımız Filistinli kardeşlerimizin sağlıklarına kavuşması için oluşmuş durumda. Değişik illerde olmakla birlikte İzmir'e 21 hastamız geldi. İçlerinden iki hasta İstanbul ve Ankara'ya sevk edildikten sonra şu anda 19 hasta tedavi görüyor. Hayati tehlikeleri olmayan Filistinli kardeşlerimizin tedavileri en iyi bir şekilde yapılıyor. Sağlık çalışanlarımız, tüm kurumlarımız el birliği ile katkı koydu. Refakatçilerin burada kaldıkları süresinde hastalarla birlikte kalması için altyapı kuruldu. Özel odalar düzenlendi. İletişim sağlaması için telefon etme, kontör yükleme gibi işlemler yapıldı. Herhangi bir problem yok" dedi. 



“YARIN AKŞAM 28 HASTA DAHA GELECEK"

Türkiye genelinde tedavi edilen ve taburcu olan Filistinli hastaların ülkelerine geri döneceklerini belirten İzmir Valisi Mustafa Toprak, “Yarın taburcu edilen hastalar ülkelerine geri götürülecek. Askeri uçak ile gönderilecek olan taburcu Filistinlilerin yerine tedaviye muhtaç Filistinlilerden 28 hasta yarın akşam saatlerinde İzmir'e gelecek. Sistem dahilinde karşılanacak olan hastalar İzmir genelinde 4 hastaneye sevk edilecek" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.