Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Feriköy Kilisesi'nde bayram yemeği

Feriköy Kilisesi'nde bayram yemeği

Feriköy Ermeni Kilisesi'nde her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı nedeniyle Feriköy sakinleri bir araya geldi. Geleneksel olarak verilen bayram yemeğine katılan vatandaşlar birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Feriköy Ermeni Kilisesi’nde...

  • Ege Postası
  • 09.08.2013 - 16:15
Feriköy Ermeni Kilisesi'nde her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı nedeniyle Feriköy sakinleri bir araya geldi. Geleneksel olarak verilen bayram yemeğine katılan vatandaşlar birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Feriköy Ermeni Kilisesi’nde Ramazan Bayramı nedeniyle Feriköy sakinlerine yemek verildi. Yemeğe Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Feriköy Feriköyrmeni Kilisesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vortik Papazyan, Rahip Yeğişe Uçkunyan, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Feriköy Kilisesi Yönetim Kurulu adına yapılan açaklımada, "İnsanların birbirini anlaması, bir arada yaşaması, birbirini sevmesi, herşeyden öte insan olmak çok güzel. Ermeni toplumu olarak Şişli'de gerekli alakayı fazlasıyla yaşıyoruz." denildi.

Yemeğe katılan vatandaşlar da her dinden ve ırktan insanın bayram yemeğinde bir araya gelmesinin önemine değindi. Bayram yemeğinin önümüzdeki yıllarda da verilmesi insanların kaynaşması istendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.