Dolar 32,3797
%-0.18
Euro 34,7979
%0.16
Altın 2.441,470
%0.11
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
FUE Saç Ekimi İzmir

FUE Saç Ekimi İzmir

Saç ektirme yöntemlerinde en çok tercih edilen arasında olan FUE yöntemi, saç köklerine saçların saçların tek tek ekilmesi işlemidir. Bu işlem diğer saç ektirme yöntemlerinden farklıdır. Bu farklılık saç ekimi esnasında kullanılan cihazdan kaynaklıdır. FUE saç ekimi izmir bu yöntemde mikromotor cihazı kullanılır.

  • Ege Postası
  • 23.05.2019 - 12:59

FUE Saç Ekimi Nasıl Yapılır'

Bu yöntem mikromotor cihaz kullanılarak yapılır. Bu işlemde bıçak ya da dikiş gibi can yakıcı işlemler kullanılmaz. Kişiye saç ekimi işlemi yapılırken lokal anestezi uygulanır. Kişi istediği seans aralıklarını tercih edebilir ve isteği doğrultusunda işlem yapılabilir. İşlem yapılırken beklenmesi gereken bir zaman aralığı yoktur. Alınan saç kökleri dikkatli bir şekilde tek tek ekilir. İşlemden sonra bu işlemin yapıldığına dair herhangi bir iz kalmaz. İyileşme süreci hızlıdır. İşlemi yaptıran kişi günlük yaşamına rahatlıkla devam edebilir. FUE saç ekimi İzmir Medisistempolikinliğinde özenle yapılır.

FUE Saç Ekiminin Avantajları Nelerdir'
Bu işlem sadece saça uygulanmaz. Dilediğiniz takdirde kaş ve sakala da bu işlem yapılabilir. Kişinin istediği miktara göre saç ekimi yapılabilir. Bu saç ekimi yaptıracak kişinin tercihine bağlıdır. Mikromotor sayesinde saç ekim işlemi kolay yapılır. Uygulanan saç kökü kadar saç çıkar.

FUE Saç Ekiminin Dezavantajları Nelerdir'
Dezavantajı az olan Fue saç ekiminde işlem uzun sürebilir. Kesin sonuç alınacağı için bu işlemde zaman önemlidir. İşlemi gerçekleştirebilmek için saçların tıraş edilmesi gerekir.

Fue Saç Ekimi İzmir‘de işlemi yapacak kişinin işinde uzman olması gerekir. Uzman olmayan kişi tarafından yapılması takdirde olası bir hatada işlemin uygulandığı alanda saç çıkmayabilir.

Saç Ekimi Sonrası Neler Yapılır'
Saç ekimi işlemi bittikten sonraki gün kişi dinlenmelidir. Hastanın saçını ilk yıkaması uzmanlarca kontrol edildikten sonra yapılmalıdır. Uzmana kontrol ettirmeden saç yıkaması yapılmamalıdır. Yıkama en erken 1 gün sonra yapılmalıdır. Saçlar önerilen şampuanla yıkanılmalıdır. Saçı kurularken çok dikkat edilmesi gerekir. Yıkama işlemi saçın derisi normale dönene kadar her gün yapılmalıdır. Daha fazla bilgi için https://www.medisistem.com.tr

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.