Dolar 32,5071
%0.3
Euro 34,5844
%0.26
Altın 2.493,040
%0.4
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Evlenme vaadi ile yaşlı adamı dövüp parasını gasp ettiler

Evlenme vaadi ile yaşlı adamı dövüp parasını gasp ettiler

KÜTAHYA'da kendisiyle evlenecek kadını görmeye giden 70 yaşındaki M.D., götürüldüğü boş arazide dövülerek 19 bin lira parası gasp edildi. Polisin gözaltına aldığı 2'si kadın 4 kişi tutuklandı.

  • Ege Postası
  • 01.08.2015 - 16:24
Olay, geçen 28 Temmuz'da Kütahya-Eskişehir karayolunun 12'nci kilometresinde meydana geldi. Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Karakaş Köyü'nde oturan ve çobanlık yapan M.D., yakın köylerden birinde oturan 52 yaşındaki Fevzi Uçan'a eşinin ölümü nedeniyle evlenmek istediğini belirtti. İddialara göre Fevzi Uçan, M.D.'ye eş bulacağını, bunun için bir miktar paraya ihtiyaç olduğunu ve Kütahya kent merkezine gitmesi gerektiğini söyledi.



Yanına 19 bin lira para alan M.D. Kütahya kent merkezine gitti. Fevzi Uçak, otogarda karşıladığı M.D.'yi evlenebileceğini söylediği 54 yaşındaki Ummuhan Tosuncuk ve aynı yaştaki Hoşnaz Sucu ile yanlarındaki 21 yaşındaki Sefa Zengin ile tanıştırdı. Hoşnaz Sucu, Ummuhan Tosuncuk ile Sefa Zengin, M.D.'yi otomobile bindirerek Kütahya-Eskişehir karayolunun 12'nci kilometresindeki boş araziye götürdü. 3 şüpheli burada dövdükleri M.D.'nin yanında bulunan 19 bin lira parayı aldı.



Şüpheliler daha sonra M.D.'yi kent merkezine getirerek hayvan Pazarı yakınlarında araçtan indirip kaçtı. M.D.'nin şikayeti üzerine Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri Fevzi Uçan, Hoşnaz Sucu, Ummuhan Tosuncuk ve Sefa Zengin'i yakaladı. Gözaltına alınan 4 şüpheli yapılan sorgulamalarının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kütahya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.