Dolar 32,3591
%0.13
Euro 35,0198
%-0.13
Altın 2.325,670
%0.23
Bist-100 9,13
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Esnafın kapaksız çöp konteyneri kabusu

Esnafın kapaksız çöp konteyneri kabusu

İZMİR'in tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda, kapakları hurdacılar tarafından çalınıp satılan çöp konteynerleri, sıcak yaz günlerinde yayılan koku nedeniyle çevredeki esnafı zorda bıraktı. Yayılan kötü kokular esnafı isyan ettirdi

  • Ege Postası
  • 05.07.2015 - 10:38
İZMİR - Kemeraltı Çarşısı'ndaki 919/1 Sokak bir çöp depolama merkezine dönerken, çöp konteynırlarının kapaklarının hurdacılar tarafından çalınıp satılması, çevreye pis kokuların yayılmasına neden oluyor. Bu duruma çevredeki esnaf ile alışverişe gelen İzmirliler tepki gösteriyor.



Sıcak nedeniyle üzeri açık çöp konteynırlarından çevreye dayanılamaz bir koku yayıldığını dile getiren esnaf, işyerlerine de sineklerin akın ettiğini belirtti. Çevrede gıda maddesi satan işyerleri de bulunduğuna da dikkat çekilerek, halk sağlığının olumsuz etkilenebileceğinden endişe ediliyor. Çarşıda eski balık halinin yıkılmasından sonra oradaki çöp konteynırlarının da bu sokağa getirildiğini dile getiren esnaf, "Kapakları hurdacılar tarafından kırılıp götürülen çok sayıda konteynır çevreye pis kokular yayıyor. Burası bir çöp depolama alanına dönüştü. Tarihi çarşıya bu görüntüler yakışmıyor. Artık kullanılmaz hale gelen bu konteynırlar yenilenmeli" dedi.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.