Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak Belediyespor'un dağılmasına Tartan'dan tepki

Konak Belediyespor'un dağılmasına Tartan'dan tepki

5 yıllık belediye başkanlığı döneminde Konak Belediyespor’u 4 kategoride Türkiye’nin en üst liglerinde yarışmacı hale getiren Dr. Hakan Tartan’ın içi kan ağlıyor. Konak Belediyespor'un dağılmasına Tartan'dan tepki

  • Ege Postası
  • 27.07.2015 - 11:33
Geçen sene önce Voleybol 1. Ligi’ndeki erkek, ardından Hentbol Süper ve Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden kadın takımlarını kapatan Konak Belediyesi’nin, Avrupa’daki eşsiz başarılarıyla Türkiye ve İzmir’in adından övgüyle söz ettiren son 3 yılın Türkiye şampiyonu Kadın Futbol Takımı’nın yoktan sebeplerle kepenk kapatmak üzere olması kuşkusuz en çok Tartan’ı üzdü.

"KONAK BELEDİYESPOR DAĞILIYOR! DARBE ÜSTÜNE DARBE" HABER İÇİN TIKLAYINIZ...

"KONAK BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSUNU OLUŞTURAMIYOR" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Konak 4’üncü büyüktü

“4 takımı ülkenin 1 numaralı liglerinden mücadele eden, Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray ve Fenerbahçe’den sonra en yukarılara çıkmış Konak Belediyespor, Türkiye’nin 4’üncü büyük markası olmuştu” diyen Hakan Tartan, şunları ifade etti: “Büyük özveriyle Avrupa’nın önünde saygıyla eğildiği, İzmir’e gurur veren bir kadın futbol takımı yarattık. Bu kızlar, Avrupa’nın en iyi 16 takımı arasına girdi, Türkiye adına hiç yapılamayanları başardı. Daha iyilerini beklerken, Avrupa şampiyonluğu düşlerken, bu yaşananlar içimizi acıtıyor.”

Primi bağışlamışlardı
 Bu takıma özel özen gösterme nedeninin, tacizle, şiddetle, yürek burkan cinayetlerle dolu bir ortamda, Türk kadınının hak ettiği kıymetin verilmesi halinde neler başarabileceğini ortaya koymak olduğunu vurgulayan Dr. Tartan, “Kadına şiddetin önüne kadını her alanda destekleyerek geçilir. Hatırlayın, kızlarımız kendilerine verilen 200’er dolarlık primlerin yarısını Bosna’daki kimsesiz çocuklar yurduna bağışlayarak taçlandırmış hepimizi ağlatmıştı. Koca İzmir bu güzel insanlara bakamıyorsa yazıklar olsun” dedi. (Hürriyet)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.