Dolar 32,2263
%0.08
Euro 35,0683
%0.18
Altın 2.525,450
%0.99
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski Avrupa Karete Şampiyonu'na uyuşturucudan gözaltı

Eski Avrupa Karete Şampiyonu'na uyuşturucudan gözaltı

Sakarya merkezli İstanbul, Kocaeli ve Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 40'a yakın şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. Gözaltına alınanların arasında eski Avrupa Karete Şampiyonu'nun da bulunduğu öğrenildi.    Sakarya...

  • Ege Postası
  • 22.05.2013 - 12:58
Sakarya merkezli İstanbul, Kocaeli ve Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 40'a yakın şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. Gözaltına alınanların arasında eski Avrupa Karete Şampiyonu'nun da bulunduğu öğrenildi.

    Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın uyuşturucu temin etme ve satışına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Sakarya, İstanbul, Kocaeli ve Bursa'da 100 ayrı adrese düzenlediği operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin ifade işlemleri devam ediyor.

    Gözaltına alınanların arasında eski Avrupa Karete Şampiyonu S.A'nın da bulunduğu öne sürüldü. İstanbul'da gözaltına alınan şüphelinin bir süre önce sporu bıraktığı öğrenildi.
40'a yakın şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda binlerce uyuşturucu hap ve çok miktarda esrar ele geçirilmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.