Dolar 32,5232
%0.11
Euro 34,9419
%-0.09
Altın 2.439,550
%0.14
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erzumlularla buluşma

Erzumlularla buluşma

Erzurumlu yurttaşların yoğun olarak yaşadığı Balatçık Mahallesi sakinleriyle buluşan Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, yoğun ilgi ile karşılandığı mahallede belediye hizmetleriyle ilgili bilgi verdi.

  • Ege Postası
  • 14.01.2014 - 12:07
İZMİR-Mahallede bulunan Ayyıldız kıraathanesinde Erzurumlu vatandaşlara bir araya gelen Başkan Metin Solak, Çiğli Belediyesi’nin çalışmalarını, tamamladıkları projeleri ve planlanan hizmetleri vatandaşlarla paylaştı. Yaklaşık 3 saat kaldığı kıraathanede özellikle yaşlı vatandaşlarla ilgilenen, onlarla sohbet eden Başkan Solak, mahalle sakinleriyle hem sohbet etti hem de çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Erzurumlu vatandaşların spora oldukça ilgili olduğunun altını çizen ve spora yapılacak yatırımları anlatan Başkan Metin Solak, projelendirilen ve ihalesine çıkılan Ataşehir Mahallesi’ndeki spor salonu hakkında da detaylı bilgi verdi. Başkan Solak, yapımı devam eden başta 75. Yıl Türk Dünyası Rekreasyon alanı ve Evka 2 Sosyal Tesisleri ile yapımı tamamlanan belediye şantiyesi, çeşitli mahallelerde bulanan yeşil alanlar ile Akvaryumlu Deniz Kafe’yi de anlattı.

Erzurumlu vatandaşların gösterdikleri ilgiden memnun kalan Başkan Solak, “Erzurumlu vatandaşlarımız Çiğlimizin özellikle Balatçık ve Küçükçiğli mahallelerinde yoğun olarak yaşıyorlar. Zaman zaman mahallemizde bu tür toplantıları yapıyorduk. Bugün de mahalle sakinlerimizle uzun süre görüşme fırsatımız oldu. İlçemizin genel durumunu değerlendirdik. Kendileriyle buluşmaktan büyük mutluluk duydum. Yapılan hizmetlerimizi detaylarıyla kendileriyle paylaştım. Daha neler yapabiliriz diye kendileriyle konuştuk” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.