Dolar 32,4273
%0.05
Euro 34,4273
%-0.19
Altın 2.488,520
%0.21
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erkunt, yeni modelleriyle ilgi gördü

Erkunt, yeni modelleriyle ilgi gördü

Yerli tasarım traktörleriyle sektörde hizmet veren Erkunt Traktör; Gaziemir Fuar İzmir'de gerçekleştirilen İzmir Agroexpo Euresia 2016 Fuarı’nda pazara sunduğu yeni ürünleriyle Egeli çiftçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

  • Ege Postası
  • 12.02.2016 - 12:45
Ege Bölgesi'nin Erkunt için özel bir önemi olduğunu ve Egeli çiftçilerle yeniden buluşmanın heyecanını taşıdıklarını belirten Erkunt Traktör Genel Müdür Yardımcısı Tolga Saylan, yeni modellerde verim, konfor ve sürüş keyfini artıracak birçok özellik bulunduğunu söyledi.
Yeni model traktörlerin, yetkili satıcılardaki yerini alacağını müjdeleyen Saylan, “2016 yılında, klimalı kabin ve radial lastikli yeni Bereket 65E +, klimalı kabin, hava kompresörü ve mekatronik ileri-geri özellikleriyle yeni Bereket 65 Lüks, yepyeni transmisyonları ve benzersiz özellikleri ile yeni Kıymet 90 Lüks ve yeni Servet 85 Lüks modelleri de, çok yakında yetkili satıcılarımızda çiftçilere sunulacak” diye konuştu.
Yeni ürünlerinin kullanıcıya pek çok avantaj sunacağını vurgulayan Tolga Saylan, “Tasarımı tamamen Erkunt ar-ge ekibine ait olan mekatronik ileri-geri sistemi, traktörün debriyajsız ileri ve geri hareketini sağlayarak çiftçilere yüksek seviyede kullanım kolaylığı ve sürüş konforu sunan bir sistem. 2016 modellerimizle birlikte daha önceki modellerde kullanılan ileri - geri kolu yerine, mekatronik ileri - geri sistemi kullanmaya başladık” diye konuştu.
Fuarda çiftçilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Saylan, bugüne dek çiftçilerin sesine kulak vererek üretim ve tasarımlarını onların beklentilerine uygun şekillendirdiklerini sözlerine ekledi.

ÇİFTÇİLERDEN ERKUNT'A TAM NOT
Erkunt standına konuk olan Egeli çiftçiler lyeni modelleri inceledi; yetkililerden ayrıntılı bilgi aldı. 4 gün sürecek fuarda son teknoloji ürünlerini sergileyen Erkunt Traktör çiftçilerden gelen talep doğrultusunda yeniediği modellerinde sürüş kolaylığı, yakıt tasarrufu ve konforu ön plana çıkardı.

OTOMOBİL RAHATLIĞI
Yapılan değişikliklerin bununla da sınırlı kalmadığını, kabin içini tamamen yenileyerek daha ergonomik ve ferah bir hale getirdiklerinin altını çizen Tolga Saylan, bu sayede kabinde sadece kullanım kolaylığı değil, aynı zamanda daha üstün bir ergonomi de oluşturduklarını dile getirdi. Direksiyon simidini çiftçilerden gelen talepler doğrultusunda yenilediklerini de hatırlatan Saylan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Öne çıkan diğer bir yenilik de vites kollarının çok daha kolay kullanılabilir ve çok daha ergonomik hale gelmiş olması. Vites kolları otomobil vitesi gibi çok daha rahat geçiş sağlayan bir sistem ile desteklenerek, çiftçinin daha rahat ulaşabileceği şekilde konumlandırıldı. Çok ses getireceğine inandığımız bir diğer yenilik ise belirli modellerde sunulan ayarlanabilir kabin yüksekliği ve pnömatik kabin süspansiyonu. Yerli traktörler içerisinde bir ilk olan bu sistemle, çiftçilerimiz artık işlerini yaparken çok daha az yorulacaklar ve daha konforlu sürüş yapabilecekler”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.