Dolar 32,5069
%-0.1
Euro 34,9379
%0.31
Altın 2.434,940
%0.49
Bist-100 9.800,00
%0.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erener’de konu “Kentsel Dönüşüm”

Erener’de konu “Kentsel Dönüşüm”

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Muhittin Erener Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Buluşmanın konusu ise “Kentsel Dönüşüm” oldu.

  • Ege Postası
  • 17.02.2013 - 10:45

İZMİR Başkan Hasan Karabağ Bayraklı’nın çehresini değiştirecek en büyük proje olan Kentsel Dönüşüm ile ilgili Muhittin Erener Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Fuat Edip Baksı Mahallesi ve çevresinde 60 hektarlık alanı kapsayan Kentsel Dönüşüm çalışmalarıyla ilgili gelinen son noktayı vatandaşlara anlattı.

Dönüşüm sizlerle birlikte olacak

Göreve geldiği ilk günden bu yana Kentsel Dönüşüm’ün kaçınılmaz olduğunu dile getirdiğini söyleyen Başkan Hasan Karabağ, “İzmir’deki dönüşümün başlangıcı Bayraklı’dan olacak. Büyükşehir Belediyemizle birlikte sizlerin de katılımıyla bu dönüşüm gerçekleşecek. Her vatandaşa eşit şekilde yaklaşacağız. Kimsenin hakkı yenmeyecek. Eğer bir sorun ve haksızlık varsa
başkanınız olarak ilk ben karşı çıkacağım” dedi.



Gitmenize izin vermeyiz

Bayraklı’da yaşayan vatandaşların ellerindeki arsa veya evleri küçük küçük paralara satmalarına razı olmadıklarını dile getiren Karabağ, “Biz buna izin vermeyiz, istemeyiz. Fuat Edip Baksı Mahallesi’ndeki 60 hektarlık alanda imar planları yeniden düzenleniyor. Yollar genişleyecek yeni park ve bahçeler olacak. Yeni düzenleme ile otoparklar, sosyal donatı alanları yapılacak. Planların tamamlanmasının ardından vatandaşların arsa bina değer tespiti yapılarak dönüşümden ne alacağı konuşulacak. Belediye olarak biz de bu uzlaşmada vatandaşın yanında garantör konumda olacağız” diye belirtti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.