Dolar 32,6139
%0.43
Euro 34,7867
%0.16
Altın 2.500,620
%0.65
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan'dan 'Sandığa oturun' sözüne eleştiri

Erdoğan'dan 'Sandığa oturun' sözüne eleştiri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığa oturma kırılır

  • Ege Postası
  • 30.05.2015 - 11:45
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Elektrikler kesilirse sandığın üzerine oturun” sözlerini eleştirerek “Tavuk musunuz sandığa tüneyeceksini? Sandıklar artık plastik, üzerine oturursanız kırarsınız” dedi.

Adana’da ‘Halkla Buluşma’ mitingi düzenleyen Erdoğan, şunları söyledi:

NEZAKET TEPKİSİ
“(MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı’nın kendisini karşılamaya gelmemesine tepki göstererek) Hiç önemli değil. Bölücü terör örgütünün desteklediği o partinin belediye başkanları da aynı. Nezaketten anlayana Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olarak yapılması gerekenin en güzelini yaparız. Ama bu kuraldan anlamayanlar da kusura bakmasınlar.
ÖFKEMİZ DE MİLLET İÇİN
Bizim sevgimiz de milletimiz içindir, öfkemiz de milletimiz içindir. Biz sizi Allah için seviyoruz. Adana’ya 20 katrilyon yatırım yaptık. Bu, birilerinin olduğu gibi kurusıkı atmak değil ha. Biz iş yaptık iş. Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri.

SANDIKLAR PLASTİK
Ana muhalefetin lideri ne diyor, ‘Seçim günü elektrikler kesilirse sandıkların üzerine oturun’ diyor. Bunlar hesap da bilmiyor. Hale bak! Seçimlerde sandığını bulup oy kullanamadığı için sandığın hâlâ tahtadan olduğunu zannediyor. Halbuki sandıklar artık plastikten. Üzerine otursanız kırarsınız Sayın Kılıçdaroğlu. Siz sandığın üzerine oturmanın değil, sandıktan çıkmanın hesabını yapın. Sandık üzerine oturmak için değil içinden çıkmak için var.

EY AYDIN GEÇİNENLER
Bölücü örgütün güdümündeki partinin eşbaşkanını dağ yönetiyor. Şimdi bir grup aydın geçinenler çıkmış. Neymiş ben diktatörmüşüm. Ben diktatör olduğum için zaten bunlar bu şekilde yapıyorlar. Gezi’yi onun için yaptılar. 17-25 Aralık onun için yapıldı. Şimdi bak ne diyor, çok enteresan ‘Taksim bizim Kâbemiz’ diyor. Ben şunu anlıyorum: Demek ki bu aydınların Kâbesi de orası. Bütün bu emirler dağdan geliyor dağdan. Eşbaşkanın dağda bulunan ağabeyi bunlara talimat veriyor. Bu eşbaşkanın en küçük bir itirazını, ‘Ağabey ayıp ediyorsun’ dediğini duydunuz m? Bu 2-3 tane aydın geçinen karanlık, bu havalimanına karşı çıkan bu zihniyete destek vermek için bunu yapıyor. Ey aydın geçinenler, siz bunlarla beraber mi hareket ediyorsunu? Bu ne menem iştir!

GÜCÜNÜZ YETİYORSA ÇIKARIN
Seçimde barajı geçemezlerse kaos çıkarmış. Hadi oradan. Hangi kaosu çıkarmaya gücünüz yetiyorsa çıkarın ortaya. Bedelini ödersiniz. Siz bu ülkenin güvenlik güçlerini ne zannediyorsunuz'”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.