Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan: Sözün bittiği yerdeyiz

Erdoğan: Sözün bittiği yerdeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Zirvesi için gittiği Antalya'da Paris'te meydana gelen saldırılar hakkında açıklama yaptı.

  • Ege Postası
  • 14.11.2015 - 10:04
rdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Paris'te meydana gelen saldırılarda çok sayıda kişinin öldüğü ve çok sayıda yaralının olduğunu öğrenmiş bulunuyorum. Ülkem ve milletim adına mevkidaşım Sayın Hollande'a ve Fransız haklkına kayıpları için taziyelerimi sunuyorum. 
Her iki halkında huzurunu ve güvenliğini hedef aldığı açıktır.

Ancak terörizmle mücadele konusunda sözün bittiği yerde olduğu konusunu hatırlatmak istiyorum. Bunun ön plana çıkması gereken bir konu olduğunu hatırlatmak istiyorum. Terör konusunda 30 yılı aşkın bir süredir bunu mücadelesini veren  biri olarak bunu söylüyorum. 

Terörün milleti, ırkı, vatanı yoktur. Terörizmin hepsi kötüdür. Teröristin hepsi kötüdür. Benim teröristim iyi seninki kötü mantığını bir kenara bırakmak gerekir. Terörün kendi iddialarını ve varlık sebebiyle değerlendiremedikçe bu meselenin üstesinden gelemeyeceğimiz ortadadır.
Ankara'daki, Suruç'taki, Gaziantep'teki, Şırnak'taki ne düşünüyorsak Paris'teki eylemler içinde aynısını düşünüyoruz. Şuan Fransa'da yaşanan acıyı çok iyi biliyoruz. Bir kez daha Fransız dostlarımıza başsağlığı diliyorum.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.