Dolar 32,3984
%0.25
Euro 35,0370
%-0.08
Altın 2.330,600
%0.44
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan: Putin'i aradım telefona cevap vermedi

Erdoğan: Putin'i aradım telefona cevap vermedi

Rusya Devlet Başkanı Putin'in "Düşürülen uçağımızla ilgili Türkiye'den halen bir özür gelmedi" sözlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ndan yanıt geldi: Rusya'dan özür dilenmeyecek. Özür dilemesi gereken taraf biz değiliz. Hava sahamızı ihlal edenler özür dilesin. Öte yandan Erdoğan, "Putin’i aradım, telefona cevap vermedi” dedi.

  • Ege Postası
  • 26.11.2015 - 17:24
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN'e konuştu. Erdoğan, düşürülen Rus uçağı için Rusya'dan özür dilenmeyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN International'dan Becky Anderson'a özel bir söyleşi verdi. Rusya Devlet Başkanı Putin'in düşürülen Rus uçağı için 'Özür bekliyoruz' sözlerinin sorulması üzerine Erdoğan şöyle konuştu:

"Türkiye, sınırlarımızı ihlal eden Rus uçağını düşürdüğü için özür dilemeyecek. Özür dilemesi gereken bir taraf varsa bu hava sahımızı ihlal edenlerdir.  Pilotlarımız ve silahlı kuvvetlerimiz angajman kurallarına göre görevlerini yerine getirmişlerdir. Olayın özü budur."

Erdoğan: Putin'i aradım telefona cevap vermedi


France 24 kanalına konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Rus uçağının düşürülmesi olayından sonra Rusya Devlet Başkanı Putin’i aradım, telefona cevap vermedi” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.