Dolar 32,3806
%-0.13
Euro 34,6749
%-0.37
Altın 2.401,980
%-1.36
Bist-100 10.061,00
%-0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan, İmamoğlu’ndan esinlendi!

Erdoğan, İmamoğlu’ndan esinlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi'nde tarihi tramvayda ilerlerken dışarıdan kendisine "Her şey çok güzel olacak" diye bağıran bir vatandaşa "Daha güzel olacak" yanıtını verdi. Yaşanan bu olay Erdoğan'ın sosyal medya hesabından paylaşıldı.

  • Ege Postası
  • 13.05.2019 - 00:09

YSK’nın İstanbul’daki seçimleri iptal etmesinin ardından 31 Mart’ta İBB Başkanı seçilen ve mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu’na özellikle sosyal medyadan ‘Her şey çok güzel olacak’ etiketiyle destek yağmıştı.

Her şey çok güzel olacak sloganı ise İmamoğlu’nun İstanbul’da otobüsle halkı selamladığı sırada Berkay adındaki bir çocuk tarafından dile getirilmişti. İmamoğlu’na ‘Ekrem abi! Her şey çok güzel olacak abi!’ diyerek seslenen Berkay’ın bu sözleri İmamoğlu’nu destekleyenlerin sloganı haline gelmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstiklal Caddesi’nde tarihi tramvay ile yolculuk ederken benzer bir durum yaşandı ve dışarıdan bir vatandaş Erdoğan’a “Başkanım her şey çok güzel olacak” diye seslendi. Erdoğan ise vatandaşa “Daha güzel olacak” diye yanıt verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.