Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,7988
%0.19
Altın 2.495,790
%0.45
Bist-100 9.480,00
%-0.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan, Drogba'ya hayran kaldı

Erdoğan, Drogba'ya hayran kaldı

Başbakan Erdoğan, Galatasaray'ın dünyaca ünlü transferi Drogba'ya tam not verdi. Erdoğan'ın, Drogba için "Oynadığı ilk maçın gidişatını değiştirdi. Zaten iyi futbolcuydu. Türkiye'de de çok iş yapacağı ortaya çıktı" dediği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 19.02.2013 - 18:59
 ANKARA - Galatasaray'ın dünyaca ünlü futbolcusu Didier Drogba'nın performansı AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında da gündeme geldi.

Kurmaylarıyla futbol sohbetine dalan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızını Akhisar Belediyespor maçında çok beğendiğini soyledı.

Erdoğan "Drogba büyük futbolcu. Chelsea'de hayranlıkla izliyorduk. Galatasaray'da da aynı performansı göreceğiz. Adam beş dakikada maçın gidişatını değiştirdi. Demek ki, Türkiye'de de iş yapacak. Transfer böyle yapılmalı" ifadesini kullandı.

'DAHA ZOR MAÇ BEKLİYORDUM'
Fenerbahçeliliği ile bilinen Erdoğan'ın takımının Trabzonspor maçıyla ilgili de "Daha zor maç bekliyordum" yorumunu yaptığı öğrenildi.

ŞAHİN: FENERBAHÇE KUPAYI GETİRDİ AMA...
Edinilen bilgiye göre MYK toplantısında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin de maçı espriyle yorumladı. Galatasaraylı olan Şahin "Fenerbahçe kupayı Karadeniz'e getirdi ama Trabzonspor istemedi" diye konuştu. (ntvmsnbc)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.