Dolar 32,3664
%0.15
Euro 34,9649
%-0.29
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,15
%0.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin imzacılara seslendi: Bir çağrı bir uyarı!

Engin imzacılara seslendi: Bir çağrı bir uyarı!

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, toplanan imzaları kabul etmemekle kendisinin tüzük suçu işlediğini öne süren Buca Değişim Grubu’na hem çağrı da hem uyarıda bulundu. Engin, “Ya ilçeye verecekler ya da vermeyecekler. Teslim etmeleri gereken bir süre var. Süre geçerse iptal olur. Bu şekilde devam ederse bir müddet sonra tedbir alırız. Ben suç işliyorsam Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Tekin Bingöl de mi işliyor.Genel Başkan Yardımcımızın da görüşü ilçeye verilmesi.” dedi.

  • Ege Postası
  • 17.09.2014 - 10:11
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de “Buca” bilmecesi yaşanıyor. Olağanüstü ilçe kongresi için yeter imza sayısının tartışıldığı Buca’da,imza sürecini yürüten Buca Değişim Grubu imzaları İl Başkanlığı’na teslime etmek isterken, İl Başkanı Ali Engin’de adres olarak ilçe başkanlığını gösteriyor. Buca Değişim Grubu yaptığı yazılı açıklamayla toplanan 193 imzayı almayan ve ilçe başkanlığını adres gösteren CHP İzmir İl Başkanı Ali  Engin'in tüzük suçu işlediğini iddia etti.

YA VERECEKLER YA DA...
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, imzacılara bir çağrı daha yaptı ancak bu kez uyarıda da bulundu. Engin, “Ya ilçeye verecekler ya da vermeyecekler. Teslim etmeleri gereken bir süre var. Süre geçerse iptal olur. Bu şekilde devam ederse bir müddet sonra tedbir alırız. İlçeye verilecek. Ben bu suç işliyorsam Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Tekin Bingöl de mi işliyor.Genel Başkan Yardımcımızın da görüşü ilçeye verilmesi. Bu Ali Engin’in görüşü değil. Tüzük ihlali yapmıyoruz. Ankara’dan gelecek görüşle yeter sayı konusunda 1-2 güne netleşir”dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.