Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin il danışma meclisi için tarih verdi!

Engin il danışma meclisi için tarih verdi!

CHP İzmir’de seçim sonuçları doğrultusunda tabandan seslerin yükselmesi nedeniyle partide görev almış isimlerden gelen “il danışma meclisi yapalım” önerisine yeşil ışık yakan Ali Engin düğmeye bastı. İlçe başkanlarına "hazırlıklarınızı yapın” talimatı veren Engin, “Mayıs ayının 20’sine kadar ilçe danışmaları Mayıs sonunda ise il danışmayı yapmayı planlıyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 18.04.2014 - 10:31
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP’nin İzmir’de 8 ilçeyi kaybetmesinden sonra İl Eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu’ndan gelen ‘Danışma Meclis’i önerisine yeşil ışık yakan İl Başkanı Ali Engin, “ İl Danışma Kurulu yapacağız” demişti.

BAŞKANLARA ‘HAZIRLANIN’ TALİMATI
CHP’de il danışma kurulu için düğmeye basıldı.Geçtiğimiz hafta parti içinde geniş çaplı bir disiplin harekatı başlatan Engin, bir yandan da ilçe başkanlarına talimat verdi ve  ilçelerde danışma meclislerinin yapılmasını istedi. Engin’den gelen talimat üzerine ilçe başkanları çalışmalara başladı. Mayıs ayının ilk haftası ilçe danışma meclislerinin başlatılması planlanıyor.Engin İl danışma meclisini Mayıs ayı sonunda yapmayı planlıyor.

ÜÇÜNCÜSÜ İÇİN DÜĞMEYE BASTIK
Engin, “4 yıldan beri danışma kurulu yapılmamıştı. Benim dönemimde iki tane yaptık. Üçünsücü için düğmeye bastık. Mayıs ayının 20’sine kadar ilçe danışmaları Mayıs sonunda ise  il danışmayı yapmayı planlıyoruz”dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.