Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0907
%-0.09
Altın 2.298,580
%0.92
Bist-100 9,04
%2.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin’den Arslan’a tebrik

Engin’den Arslan’a tebrik

CHP İl Başkanı Ali Engin, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptığı belediye başkanları turunda Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı da ziyaret ederek tebrik etti.

  • Ege Postası
  • 17.04.2014 - 09:33
İZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Ali Engin, 30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde belediye başkanı seçilen İnşaat Mühendisi Hasan Arslan’ı, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Engin, Başkan Hasan Arslan’ı seçimlerde gösterdikleri başarılı performanstan dolayı kutladı.  Ziyarette CHP il yönetim kurulu üyelerinin yası sıra belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.
Başkan Hasan Arslan’ı belediye başkanı seçilmesinden dolayı tebrik eden Engin, yıllardır partiye emek veren Arslan’ın, belediye başkanlığında da önemli işler başaracağına inandığını söyledi. Engin, “Yeni dönem hepimize umut ve heyecan verdi. Belediye başkanlarımızın görevlerini en iyi şekilde yapacağını biliyorum. Çiğli’de de çok başarılı bir sonuç aldık. Başkan Hasan Arslan başkan bizim çok değer verdiğimiz ve inandığımız bir belediye başkanıdır. Çiğli’de çok iyi işler yapacağını biliyorum” diye konuştu.
PARTİ OLARAK YOKSULUN YANINDAYIZ
İzmir’in birçok bölgesinde yoksul kesimin yaşadığını ve bu kesime daha fazla ulaşmanın önemini dile getiren Engin, “Partimiz için yoksul kesim, hastalar ve engelliler büyük önem taşıyor. Yoksul kesime daha fazla ulaşmalıyız. Bunun için çalışıyoruz” dedi.
BAŞKAN ARSLAN; “GÜVENE LAYIK OLACAĞIM”
 Kendisine inanan ve güvenen Çiğli halkına layık hizmetler yapacağını belirten Başkan Hasan Arslan ise,   seçimlerde kendilerini Çiğli halkına çok iyi anlattıklarını belirterek,  halkın her kesiminden büyük destek aldıklarını söyledi.  İzmir’de oy oranını en fazla artıran ilçe olduklarına dikkat çeken Başkan Arslan, “Bize partimizin ve halkımızın inancı devam etsin. Çiğli halkına layık olmaya çalışacağız. Yoğun bir seçim dönemi geçirdik. Bu süreçte bizlere gösterilen destekten dolayı İl Başkanlığımız Ali Engin nezdinde tüm partimize ve Çiğli halkına çok teşekkür ediyorum. Bu desteğin karşılığını hizmetlerimizi en iyi seviyeye getirerek göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.