Dolar 32,3365
%0.17
Euro 35,1442
%-0.11
Altın 2.241,090
%-0.11
Bist-100 8,73
%0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin'den AK Parti'ye gönderme: Bu aralar sahada olmaları çok zor!

Engin'den AK Parti'ye gönderme: Bu aralar sahada olmaları çok zor!

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, AK Parti İzmir Teşkilatı’na ‘saha çalışması’ doğrultusunda gönderme yaptı. 15 Temmuz itibariyle Bergama ve Kınık’ta saha çalışması yapacaklarını belirten Engin, AK Parti’yi hedef alarak “AK Parti İzmir Teşkilatı gidip ne anlatacak vatandaşa…Karıncalar yoruldu. Zaten bu kadar küçük adımlarla bize yetişmelerine imkan yok. Gezi AKP için siyasi bir kabus oldu. Bu aralar sahada olmaları çok zor. Vatandaşın tepkisinden korkuyorlar” dedi.

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 13:37
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, AK Parti İzmir Teşkilatı’nın sahada çalışma yapmakta zorlandığını ifade etti. AK Parti İzmir’in başlattığı ‘karınca modeli’ saha çalışmasının kesintiye uğradığını ifade eden Engin, “karıncalar yoruldu zaten küçük adım atıyorlardı” dedi.

VATANDAŞIN TEPKİSİNDEN KORKUYORLAR
15 Temmuz itibariyle Bergama ve Kınık’ta saha çalışması yapacaklarını belirten CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, AK Parti İzmir Teşkilatı’na ‘saha çalışması’ doğrultusunda gönderme yaptı. AK Parti’nin vatandaşa söyleyeceği sözünün olmadığını söyleyen Engin, “ ilçelere ziyaret yapabilmeniz için vatandaşlara söyleyeceğiniz sözleriniz olmalı. Ancak durum ortada. Tarım çöktü. Başbakan halkı kutuplaştırdı. İzmir’e yönelik söylediği sözler hala kulaklarımızda. Ayrıştırıcı ve buyurgan tavrı rahatsız verici. AK Parti İzmir Teşkilatı gidip ne anlatacak vatandaşa…Karıncalar yoruldu. Zaten bu kadar küçük adımlarla bize yetişmelerine imkan yok. Farklı yöntemler denemelerini tavsiye ediyorum. Gezi olayları İzmir’de AKP’ye olan öfkeyi de gözler önüne serdi. Politik olarak benimsemediğini gösterdi İzmir’in AKP’yi…’Gezi’ AKP için siyasi bir kabus oldu. Bu aralar sahada olmaları çok zor. Vatandaşın tepkisinden korkuyorlar. AKP bu olaylardan ders çıkarmalı” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.