Dolar 32,5465
%0
Euro 34,8734
%0.02
Altın 2.428,980
%-0.05
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin, PM'de yer alacak mı'

Engin, PM'de yer alacak mı'

CHP’de 5-6 Eylül’de yapılacak kurultayda gözler Parti Meclisi seçiminde olacak.İl başkanları aralarından en az 5 ismin Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde yer alması yönünde temenni kararı alırken, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, “Örgütü tanıyan bilen il başkanlarının PM’de yer almasının partimize faydası olur. Benim PM’de yer almak gibi bir düşüncem yok. Talebimde yok. Ancak il başkanlarının PM’de yer almasına destek veriyorum”dedi.

  • Ege Postası
  • 21.08.2014 - 15:31
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Kurultay sürecine giren CHP’de gözler 60 kişilik Parti Meclisi ve 15 kişilik Yüksek Disiplin Kurulu’na kimlerin aday olup olmayacağında.  Nevşehir’de bir araya gelen ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yapan il başkanları, aralarından en az 5 ismin  Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde yer alması gerektiğini savunuyor. Bu konuda temenni kararı alan il başkanları  Lider’le görüşecek ve  “Çarşaf liste için hazırlayacağınız ‘anahtar liste’de il başkanları da olsun” diyecek.

''CHP İZMİR'DE PM KULİSİ''

ENGİN: TALEBİM YOK!
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Ege Postası’na yaptığı açıklamada, PM’de yer alma gibi bir düşüncesi olmadığını ancak il başkanlarının PM’de yer almasına destek verdiğini söyledi.Engin, “İl başkanlarından bazı isimlerin PM’de yer almasına yönelik temenni kararı aldık.  Örgütü tanıyan bilen il başkanlarının PM’de yer almasının partimize faydası olur.Örgütün sorunlarını bilirler, en iyi şekilde genel merkeze aktarırlar. Benim PM’de yer almak gibi bir düşüncem yok. Talebimde yok.Görevimin başındayım. Ancak il başkanlarının PM’de yer almasına destek veriyorum”dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.