Dolar 32,2008
%0
Euro 35,0239
%0.05
Altın 2.505,730
%0.2
Bist-100 10.739,00
%0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engelliye 'alo bilet' uygulaması

Engelliye "alo bilet" uygulaması

İZMİR Milli Piyangocular ve Şans Oyunları Odası Başkanı Paşa Çakmak, Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen uygulama ile engelli vatandaşlara yılbaşı biletini ayağına götüreceklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 05.12.2015 - 11:30
İzmir olarak yenilikleri sürdürdüklerini belirten Paşa Çakmak, "Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen uygulama ile engelli vatandaşlara yılbaşı biletini ayağına götüreceğiz. Engelli vatandaş sadece odamıza ait telefon numarasını arayarak, almak istediği bileti söyleyecek. Oda olarak yılbaşı biletlerini engelli vatandaşlarımıza kargo ücreti almadan götüreceğiz" dedi.

2016 Yılı için tüm üyelere takvim, şapka ve bardak yaptırdıklarını ve yeni çalışmalarla kurumsal kimliklerini de güçlendirdiklerini söyleyen Çakmak, "Tüm hipermarket etrafında bulunan şans oyunu bayilerimize piyango bileti de sattıracağız. Vatandaşlarımız İzmir'in her noktasından biletlere ulaşabilecek. Öte yandan bilet almak isteyenler hep umutlarını son günlere bırakıyorlar, bilet bulamıyorlar. Şansını deneyecek olanlar mutlaka erkenden biletinin alsın. Bu yıl ilginin daha da artacağını tahmin ediyoruz" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.