Dolar 32,3728
%0.17
Euro 35,0404
%-0.07
Altın 2.326,620
%0.27
Bist-100 9,14
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Endülüs yenilendi

Endülüs yenilendi

İZMİR'de, 15 yıldır eğlence sektöründe hizmet veren Meyhane Endülüs, yeni sezona yenilenmiş olarak başladı.

  • Ege Postası
  • 30.08.2014 - 10:50
İZMİR-Tepeden tırnağa tadilat geçiren Meyhane Endülüs'ün yeni tasarımında ünlü Endülüs mimarisi uygulandı. Dıştan içe, bina yapısından aydınlatmasına, boyasına Endülüs mimarisinin yansıtılmasına özen gösterilen mekandaki, küçük pencerelerin yerine açılan kapılar, mimariye uygun perdelerin yanı sıra mutfak ile müzikte de değişiklik yapıldı. Mutfaktaki Mehmet Erturan ve Murat Macun'un sihirli ellerinden erikli silkme soslu patlıcan, Giritli, günbatımı, cevizli kırmızı papika biberi, Sakız tarla börülcesi gibi onlarca yeni meze ve ara sıcak da mönüye eklendi. 

Fasıl grubunda gerçekleşen gençleştirmede ise 2011 yılında O Ses Türkiye Yarışması'nda da dikkat çeken, Ege Üniversitesi Fen Fakültesi - Kültür ve Sanat şenliği kapsamında düzenlenen pop müzik yarışması birincisi Süleyman İnceoğlu, fasıl gurubunun başına getirildi.

Ürün ve hizmet kalitesinden hiçbir zaman ödün vermediklerini dile getiren İşletmeci Şinasi Daşdemir, “15 yıl hizmet sektöründe kalabilmek beceri gerektirir. Biz, Meyhane Endülüs olarak hijyen dahil her türlü konuda dikkatliyiz. Bir örnek vermek gerekirse şunu verebilirim: Bir kadın tek başına gelip yiyip içip eğlenebiliyorsa bu bizim mekan olarak nasıl bir prensibe sahip olduğumuzu gösterir sanıyorum. Sevgili Süleyman İnceoğlu ve Sevil Sarıer hanımefendi ile İzmirli eğlenceseverlere doyumsuz geceler yaşatmayı sürdüreceğiz" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.