Dolar 32,5206
%-0.08
Euro 34,7975
%-0.2
Altın 2.422,980
%-0.29
Bist-100 9.756,00
%1.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
En sevimli kedi köpek yarışması fuara renk katacak

En sevimli kedi köpek yarışması fuara renk katacak

EFOR Fuarcılık tarafından bu yıl 17'incisi düzenlenen her yıl binlerce doğa ve hayvanserin heyacanla bekleyip buluştuğu PET SHOW Evcil Hayvan Show, 25-28 Eylül tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar alanı 4 nolu sergi salonunda gerçekleştirilecek.

  • Ege Postası
  • 20.09.2014 - 10:32
Çocukların hayvan sevgisini pekiştirdiği ve yakından görüp tanıma fırsatı yakaladığı PET SHOW'da bu yıl birçok yenilik yer alıyor. Masal kahramanları çocukları fuara girerken karşılayacak ve keyifli saatler geçirmelerini sağlayacak. Fuarda, Efor Fuarcılık ve Maksat Sanat Merkezi işbirliği ile "Balondan Hayvanlar Alemi" alanı oluşturulacak. Bu alanda 1.5 metre yüksekliğinde balondan yapılmış filden zürafaya kadar birçok hayvan figürü sergilenecek. ES - TO Ege Sanat Tiyatrosu tarafından da 25 Eylül Perşembe günü “Masal Masal İçinde" ve 26 Eylül Cuma Günü de “Oyun Dünyası" çocuk oyunları sahnelenecek.

Reflex Kedi ve Köpek Mamalarının sunduğu, Yetenek Sizsiniz yarışmasının unutulmazı Tarçın mini açılış şov ile ziyaretçileri karşılayacak.Tarçın sayı sayacak, işlem yapacak, ilginç gösterileri ile şaşırtmaya devam edecek. Ayrıca ilk kez halka açık düzenlenecek olan 1. "Muhabbet Kuşunu Yarıştır" yarışması ile kuş yarışmaları başlayacak. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Kıvrıkgagalılar Yarışması ile kuşların mücadelesi devam edecek.

Etkinleklerde bunların dışında, fuara gelen çocuklar birçok hayvanı da yakından görme fırsatı bulacak. At, kedi, köpek, kanarya, papağan, tavşan, hamster, akvaryum balıkları bunlar arasında yer alacak. Fuara gelen çocuklara şirin palyaçolar eşliğinde yüz boyaması yapılırken, hayvan figürlü masal kahramanlarının belli aralıklarla gösterileri sunulacak.Köpek, kedi yarışmalarının yapılacağı fuarda ayrıca her gün çeşitli gösteriler de sunulacak. 25 Eylül Günü saat 11.00 'de açılışa gelecek olan anaokullarından ücret alınmayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Veteriner işleri Müdürlüğü de fuar süresince, standalarında, sahipsiz hayvanları sahiplendirecek, projelerini tanıtacak. 

Karşıyaka Belediyesi tarafından da 27 Eylül Cuma Günü "Can Dostlarla empati etkinliği" düzenlenecek. Gecen sene büyük ilgi gören İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin standında can dostları ile hayatı kolaylaştıracak tasarım harikası ürünler sergilenecek. İzçev standında hayvanseverlerin fotoğraf sergisi açılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.