Dolar 32,5660
%0.16
Euro 34,8942
%0.67
Altın 2.435,610
%0.11
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
En anlamlı ödül

En anlamlı ödül

İzmir'de faaliyet gösteren Demokrasi Dostluk ve Dayanışma Derneği (DDDD) 'Emeğe Saygı' adlı etkinlikte emek, demokrasi ve barış mücadelesine katkıda bulunan 15 kişiye plaket ve bir kişiye de onur ödülü verdi.

  • Ege Postası
  • 21.09.2014 - 15:14
İZMİR- Bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlikte İzmir ve çevresinde yaptığı çalışmalarda emek, demokrasi ve barış mücadelesine katkıda bulunan Prof. Dr. Türkan Süren, Prof. Dr. Orhan Süren, Dikili eski Belediye Başkanı Osman Özgüven, Savaş Al, Vedat Pekel, Ergun Elgin, Fahrettin Çetin, Muttahar Bengi, Turhan Tuna, Doğan Çetiner, Hamit Ay, Recai Atalay, İbrahim Hünder, İsmail Kayhan ve Nuri Kılıç'a plaket verildi. Ayrıca Nuri Kılıç onur ödülüne layık görüldü. Etkinliğe Seferihisar Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, Rize'nin Çamlıhemşin İlçesi'nin Belediye Başkanı CHP'li İdris Lütfü Melek, Bergama Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Gönenç, Aliağa eski Belediye Başkanı Hakkı Ülkü, Bornova eski Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır da katıldı.
 

Bir konuşma yapan Demokrasi Dostluk ve Dayanışma Derneği Başkanı Talat Özmen, "Eşitlik, özgürlük ve adalet mücadelesinin mütevazi erleri olan dostların emek, barış ve demokrasi savaşımına katkı ve destek verenlerin, yaşama ilişkin endişe ve dertleri olan iyilik yanlılarının sofrasında bir araya geldik. Biz dernek olarak eski yaşanmışlıklara, harcanılan emek ve fedakarlıklara büyük değer biçiyoruz. Hiçbir kişisel çıkar beklemeksizin yaşamlarını insanlığın geleceği uğruna ortaya koyanların unutulmaması, unutturulmaması gerektiğini düşünüyoruz" dedi. Törenden sonra etkinlik kokteylle sürdü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.