Dolar 32,5717
%0.3
Euro 34,8027
%0.2
Altın 2.501,880
%0.7
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Emniyet madde bağımlığına savaş açtı

Emniyet madde bağımlığına savaş açtı

Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü madde bağımlılığı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla ilçede eğitim gören öğrenciler ile velilerine yönelik bilgilendirme semineri yaptı. Seminerde madde bağımlılığıyla mücadele, önleme çalışmaları, ebeveynlerin davranış biçimleri konularında bilgi verildi.

  • Ege Postası
  • 19.12.2014 - 11:09
Örnek İşbirliği
Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ile İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Madde Bağımlılığıyla Mücadele Büro Amirliği işbirliğinde gerçekleşen seminerlerde polis memurları Fikret Deniz ve Hüseyin Kahve, sabah etabında öğrencileri, öğleden sonraki etapta ise öğrenci velilerini uyuşturucu ve madde bağımlılığı konularında bilgilendirildi.
 
Bir Defadan Çok Şey Olur!
Dikili Belediyesi, Dikili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Dikili İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün de tam destek verdiği ve Dikili İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yezek, Dikili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gürkan Kazık ile çok sayıda öğretmen, öğrenci ve velilerin katıldığı seminerler İki ayrı oturumda gerçekleşti. Öğleden önce Dikili Kapalı Spor Salonu ile Semih Tınay Anadolu Lisesi’nde öğrencilere buluşan uzman polis memurları Fikret Deniz ve Hüseyin Kahve, öğleden sonra da Kapalı Spor Salonu’nda velilerle bir araya geldi.  Öğrenci ve velilerine ayrı ayrı madde bağımlılığı hakkında bilgiler vererek, uyuşturucu maddenin riskleri nelerdir, gençler madde ile nasıl tanışır, neden başlar, nasıl önlenebilir, ailelerin davranışları nasıl olmalı konularında aileleri ve gençleri bilinçlendirdi. Madde bağımlılığının genellikle bir kullanımdan sonra başladığına dikkat çeken uzman polisler, “Maddeyi ilk defa kullanan kişi  genellikle ‘bir defadan bir şey olmaz’ der ve maddeyi kullanır ancak bir defa kullanılan madde kişide bağımlılık yapabiliyor ve çok ciddi sonuçlar doğurabiliyor” görüşlerini dile getirdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.