Dolar 32,5773
%0.32
Euro 34,7956
%0.18
Altın 2.506,360
%0.88
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Emekliler Gürsel Tekin'le buluşuyor: CHP dertlerini dinleyecek

Emekliler Gürsel Tekin'le buluşuyor: CHP dertlerini dinleyecek

İzmirli emekliler 1 Kasım seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile buluşacak. Pazar günü Karabağlar Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşecek kahvaltıda Tekin'le bir araya gelecek olan emekli vatandaşlar, ana muhalefet partisine görüş ve önerilerini sunarak taleplerini iletecek. Emekliler Gürsel Tekin'le buluşuyor!

  • Ege Postası
  • 09.10.2015 - 11:46
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- DİSK Emekli-Sen Konak Şubesi tarafından organize edilen ve saat 10:00'da başlayacak etkinlikte emekliler, tek günlük programı dahilinde kenti ziyaret edecek olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile dertleşerek ana muhalefet partisine görüşlerini ve taleplerini sunacak.
 
Pazar sabahı düzenlenecek olan buluşmaya ev sahibi DİSK Emekli-Sen Konak Şubesi ve DİSK'e bağlı sendikalarının temsilcilerin yanı sıra, CHP İl Yönetimi, CHP'li vekiller ve milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile CHP ilçe örgütlerinden temsilcilerin katılması bekleniyor. Kahvaltı öncesinde yaklaşan genel seçimlerle ilgili kritik açıklamalar yapacak olan emekli vatandaşlar, seçimden beklentilerini dile getirerek önümüzdeki süreçle ilgili taleplerini açıklayacak. Etkinlikle ilgili bilgi veren Emekli-Sen Konak Şube Başkanı İbrahim Yılmaz, "CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Gürsel Tekin'e bizi kırmadığı ve davetimizi kabul ettiğinden ötürü teşekkür ediyoruz. Savaşın değil barışın hüküm sürdüğü, emeklinin huzur içinde sokağa çıkabildiği, yaşamını zorlukla değil huzurla devam ettirebildiği bir Türkiye'yi yeniden inşa edebilmek adına taleplerimizi ve isteklerimizi kendisine sunarak önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. Yüreği emekten, barıştan ve özgürlükten yana atan herkesi gerçekleştireceğimiz bu dev buluşmaya davet ediyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.