Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Elmasoğlu'dan teröre karşı yatırımlara devam talimatı

Elmasoğlu'dan teröre karşı yatırımlara devam talimatı

Ege İş Kadınları Derneği, (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, ülke olarak zor bir dönemden geçtiklerini belirterek, "2016 Türkiye için kötü bir yıldı. 2017'de öncelikle huzur ve güvenliğimizin sağlanmasını istiyoruz" dedi.

  • Ege Postası
  • 19.12.2016 - 13:46

Geçtiğimiz günlerde yeni yerine taşınan EGİKAD Genel Sekreteri Feray Saraçoğlu'na ait LAMED Görüntüleme Merkezi'ne ziyarette bulunan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu ve üyeler, her şeye rağmen ülkelerine yatırıma devam edeceklerini mesajını verdiler. Millet olarak son günlerde kenetlenmenin önemine değinen Elmasoğlu, "Kayseri'de askerlerimize yönelik yapılan hain terör saldırısı 78 milyonu üzüntüye boğmuştur. Terörün amacı ülkemizde kaos yaratmak ve ülkemize yapılan yatırımları durdurmaktır. Biz iş dünyası olarak, teröre göğüs gererek yatırımlarımızı durdurmayacağız. Bugün EGİKAD Genel Sekreterimiz Feray Saraçoğlu'nun yeni iş yerini ziyaret ettik. Kadınlarımız ekonomiye gün geçtikçe daha fazla katkı sağlamakta. Bu hepimizi memnun ediyor" dedi.

2016'nın ekonomik ve politik açıdan zor bir yıl olarak kayıtlara geçtiğini hatırlatan Elmasoğlu, "2017 yılı yatırım ve ekonomik kalkınmanın fazla olduğu bir yıl olmalı. Bu sebeple, toplumsal huzur ve siyasi istikrarın yakalanması büyük önem taşıyor. Yabancı yatırımcıların ülkemize yatırım yapması açısından terör olaylarının kısa sürede son bulması gerekiyor. İç piyasada yatırım yapmak içinde döviz kurlarındaki dalgalanmanın son bulması ve iş adamlarının yatırım yapması içinde ülke içerisinde huzurlu bir güven ortamının yakalanması önem taşıyor" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.