Dolar 32,2668
%0.08
Euro 34,7402
%-0.09
Altın 2.399,570
%-0.4
Bist-100 10.176,00
%-0.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ege'li öğrencilerden Kars'a destek

Ege'li öğrencilerden Kars'a destek

EGE Üniversitesi toplulukları, Kars'ın Kağızman ilçesindeki Şaban Köyü İlkokulu'ndaki çocuklar için topladıkları yardımları gönderdi.

  • Ege Postası
  • 16.03.2016 - 13:59
İZMİR - Ege Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu'nun öncülük ettiği, 'Kars'a Umut Yolluyoruz' adlı yardım kampanyasına, Ege Bilim ve Teknoloji Topluluğu, Ege Latin Dansları Topluluğu, Ege Genç Tema Topluluğu, Ege Capoeira Topluluğu, Ege Havacılık Topluluğu, Ege Resim Topluluğu, Ege Can Arama Kurtarma Topluluğu, Ege Toplum Gönüllüleri, Ege Su Altı Topluluğu, Ege Viyana Valsi Topluluğu da destek verdi. Hafta boyunca yürütülen yoğun çalışmayla, kitap, kırtasiye ve giyecek olmak üzere kolilerce yardım toplandı. Yardımların toplanmasından kolilenmesine kadar bütün topluluklar omuz omuza vererek yoğun bir çalışma sürdürdü.



Yardım kampanyası ile lgili düşüncelerini dile getiren Ege Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanı Ali Erdem Köz, "Ülkemizin bir ucundan bir diğer ucuna Ege Üniversitesi öğrenci toplulukları olarak umut yolluyoruz. Ülkemizde birçok köyde bu şekilde yardıma muhtaç olan okullar var. Biz bunlardan birine dokunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz başkanı olduğum Atatürkçü Düşünce Topluluğu'muzun önderliğinde birleştik ve birlikteliğimiz sayesinde önümüzdeki sorunu kolay bir şekilde çözdük. Üniversitede birleştikçe her sorunu çözeriz. Bugün ülkemizin bulunduğu bu kaos ortamını da birleşerek yıkacağız. Barışın özü birlikteliktedir. İzmir'den Kars'a ülkemizin her karış toprağında birliğin, kardeşliğin olması dileklerimizle bu yardıma destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Gençlik umuttur, daima umut saçacağız ve ülkemizi saran bu kara bulutları yok edeceğiz" dedi.


Ege Üniversitesi Motor Sporları Topluluğu Başkanı Ayşegül Topay ve Ege Üniversitesi Su Altı Topluluğu Başkan Yardımcısı Ege Aktay, Kars'tan üniversitelerine kadar ulaşmış bir yardım çağrısına ses verdiklerini söyledi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.