Dolar 32,5121
%0.28
Euro 34,8752
%0.21
Altın 2.440,770
%0.23
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ege'de spor turu

Ege'de spor turu

Basketbolda geçen sezonun flaş takımı Uşak Sportif, bu senel umduğu sonuçları alamadı. Sezona fırtına gibi başlayan Pınar Karşıyaka, yurtiçinde potalara ambargo koydu. Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Sebat Proje Trabzon Akçaabat'ı sahasında 2-1 yenerek zirve yarışından kopmayan Tire 1922, iç sahada rakip tanımıyor. Silivrispor deplasmanında 1-1'lik berabere dönen 3'üncü Lig 3'üncü Grup temsilcisi Bergama Belediyespor, 1 puana abone oldu.

  • Ege Postası
  • 19.10.2014 - 13:30
UŞAK SPORTİF KAYIP
 
Geçen sezon ilk kez yer aldığı Basketbol Ligi'nde play off'a katılmayı bitime haftalar kala garantileyen, ilk kez Avrupa'da mücadele etme hakkı kazanan Uşak Sportif, bu sezon hazırlık dönemi, Türkiye Kupası ve ligde henüz bekleneni veremedi. Hazırlık maçlarında vasatı aşamayan Uşak Sportif, Eskişehir'deki kupa elemelerinde erken havlu attı.

Lige Galatasaray yenilgisiyle başlayan Uşak Sportif, evindeki ilk sınavda da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 66-71 yenilmenin şokunu yaşadı. Sezon başında başantrenörlük görevini kendi isteğiyle yardımcısı Mehmet Kabaran'a devrederek onun yerini alan, ardından da genel koordinatörlük görevine getirilen Ozan Bulkaz, "Geçen seneden daha iyi, daha alternatifli bir takımımız var ama birşeyler eksik. Kısa zamanda toparlanacağız" dedi.

PINAR KARŞIYAKA FIRTINASI

Türkiye Kupası elemelerinde üçte üçle çeyrek finale kalan Pınar Karşıyaka, son şampiyon Fenerbahçe Ülker'i yenerek 27 yıl sonra Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandı. Lige 64-60'lık Banvit galibiyetiyle giriş yapan yeşil kırmızılılar Eskişehir Basket'i de 29 sayı farkla, 91-62 yenerek ikide iki yaptı.

Oyuncularını Eskişehir'deki performanslarından dolayı kutlayan antrenör Ufuk Sarıca, "Hafta içinde Eurocup'ta 2 defa uzatmaya giden PAOK maçını kaybettik. Oyuncularım o maçın yorgunluk ve üzüntüsünü üzerlerinden çabuk attı. Ligde yola kayıpsız devam etmek istiyoruz. Çarşamba günü Eurocup'ta Buducnost Voli'yi deplasmanda mağlup etmek istiyoruz" dedi.

TİRE 1922 SAHASINDA KRAL

Sahasında oynadığı 4 mücadelede 3 galibiyet 1 de beraberlik alan Tire 1922, topladığı 14 puanın 10'unu sahasında kazandı. Sahasında Bozüyükspor'u hükmen 3-0, Gaziosmanpaşa'yı 2-0, Sebat Proje Trabzon Akçaabat'ı da 2-1 yenen Tire 1922, sadece Bursa Nilüferspor'la 1-1 berabere kaldı.

Sebat Akçaabat galibiyetiyle 3 maç sonra kazandıklarını belirten Başkan Metin Sarayköylü, "Şampiyonluk için yeniden iddialı konuma geldik. Sezon sonuna kadar yarıştan kopmayacağız" dedi.

BERGAMA BELEDİYESPOR BERABERLİĞE ABONE

Geride kalan 7 haftada 1 galibiyet, 1 de mağlubiyet alan Bergama sahadan 5 kez eşitlikle  

ayrıldı. Geçen hafta Erzurum Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenen, ligin 3'üncü haftasında ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenilen Bergama Belediyespor, Orhangazispor (1-1), Güngörenspor (1-1), Bayburt Özel İdare (0-0), Ankara Demirspor (0-0) ve son olarak da Silivrispor'la berabere kaldı.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.