Dolar 32,3113
%0.19
Euro 35,0121
%-0.31
Altın 2.279,510
%0.09
Bist-100 8,97
%1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ege-Koop Son 100 arsayı fuarda satışa çıkardı

Ege-Koop Son 100 arsayı fuarda satışa çıkardı

28 yılda 100 bin kişiyi yuva sahibi yapan İzmir’in toplu konut markası Ege-Koop, Türkiye’nin en çağdaş mimari projelerinden biri olan Menemen Villakent’teki son 100 arsayı İzmir Fuarı’nda satışa çıkardı. 1000 villalı konut alanındaki birbirinden eşsiz imarlı, tapulu arsalar, 5 bin lira peşin ve 12 taksit fırsatı ile sunulunca ilk günden çok sayıda alıcı buldu. Arsalara İzmir, İstanbul ve Ankara’nın dışında Bursa ve Kayseri’den de talep geldi.

  • Ege Postası
  • 11.09.2012 - 14:31

İZMİR -Ege-Koop, 1000 bahçeli konutun bulunduğu Villakent'te, koşulsuz, kefilsiz ve faizsiz 12 taksit fırsatıyla muhteşem bir kampanyaya imza atıyor. 81. İzmir Enternasyonal Fuarı’na yönelik hazırlanan ve sadece 100 adetle sınırlı olan imarlı ve tapulu arsalar, 5 bin lira peşin ve 12 taksit imkanı ile satışa sunuldu. Büyüklükleri 382 metrekare ile 771 metrekare arasında değişen arsalar, Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve halihazırda 5 bin öğrenciye eğitim veren Gediz Üniversitesi’nin yanıbaşında ve İzmir’in turizm merkezlerinden Foça’ya da sadece 25 kilometre mesafede olunca fuarın açılışı ile birlikte inanılmaz şekilde ilgi gördü. Arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlardan bir bölümü  fuardaki Ege-Koop standını doldururken bir kısmı da Ege-Koop Genel Merkezi’ni telefon yağmuruna tuttu. İzmir’in dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kayseri gibi kentlerden de yoğun talebin olduğu kampanyanın ilk gününde birçok arsa sahiplerini buldu.

ASLAN: BU İLGİYİ BEKLİYORDUK…

Hem prestijli bir bölgede ev sahibi olmak hem de geleceğine yatırım yapmak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmaması gerektiğini kaydeden Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “ Daha önce satışa sunduğumuz arsalar adeta kapanın elinde kalmıştı. Gerçekten yoğun bir taleple karşılaşmıştık. O günden bu yana da yeni satışlar yapmamız için yoğun bir şekilde istek aldık. Şimdi de bunu karşılıksız bırakmayıp, İzmir’in en önemli organizasyonlarından birinde, İzmir Fuarı’nda böyle bir kampanya yapmayı uygun bulduk. Zaten daha ilk günden itibaren de ilgi had safhaya ulaştı. Çok sayıda satış gerçekleşti. Villakent arsaları, Menemen Ovası ve körfez manzaralı, müstakil, tapulu, imarlı ve mimari projeli arsalardır. İsteyenler, uygun fiyatlı, kefilsiz, koşulsuz, faizsiz 12 taksit fırsatını iyi değerlendirmelidir"dedi.

“BU FİYATLARA TARLA BİLE ALINAMAZ…”

“ Bu fiyatlara bırakın imarlı arsayı herhangi bir tarla” dahi alınamayacağını öne süren Aslan, “ Ege-Koop son dönemlerin en flaş kampanyasını gerçekleştiriyor. 100 kişi bu şansı elde edebilecek.”  ifadelerini kullandı.

İZMİR’İN GÖBEĞİNDE AVRUPAİ BİR YAŞAM…

Ege-Koop'un 2 milyon metrekarelik alanda gerçekleştirdiği ve 1000 bahçeli konutun bulunduğu Villakent, kısa süre içerisinde İzmir'e kimlik kazandıracak en önemli kent modellerinden biri haline geldi. Bölgeye 100 bine yakın ağaç dikildi, 30 bin metrekarelik 10 ayrı park düzenlemesi yapıldı, 70 bin  bitki çeşidi ve üzüm bağlarına yer verildi. Bölge Gediz Üniversitesi Kampusü'ne 3, Aliağa-Menderes Hızlı Tren İstasyonu'na 5 dakika, Foça'ya 25, İzmir'e 35 kilometre uzaklıkta.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.