Dolar 32,7363
%1.43
Euro 35,1036
%0.57
Altın 2.457,690
%2.79
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
EGİAD üyeleri 'Ticaret Köprüsü'nde buluştu

EGİAD üyeleri 'Ticaret Köprüsü'nde buluştu

EGE Genç İş Adamları Derneği (EGİAD), farklı sektörlerdeki üye işadamlarını buluşturduğu “EGİAD 3. Ticaret Köprüsü" toplantısını gerçekleştirdi. Karşılıklı ticari ortaklıkların gelişmesinde önemli rol oynayan toplantıda hızlı iletişimi ele alan “Speed Networking" yöntemi kullanıldı.

  • Ege Postası
  • 17.11.2015 - 14:21
Ege Genç İşadamları Derneği İş Geliştirme Komisyonu tarafından farklı sektörlerden işadamlarının buluşturulduğu “EGİAD Ticaret Köprüsü" etkinliğinin 3'üncüsü gerçekleştirildi.

Swissotel'de düzenlenen toplantıda iş ağı kurmak ve genişletmek için işadamları bir araya gelindi. Görüşmeler öncesi kısa bir sunum gerçekleştirilirken, başarılı ilişkilerin kurulması için dikkat edilmesi gereken konular ele alındı. 

İkili görüşmelerde EGİAD üyeleri diğer üye firmaların sektörleri, üretim ve hizmet alanları hakkında bilgi alarak ticaret ağlarını ve ortaklıklarını geliştirmek için gruplar halinde görüşmelere başladı. 'Speed Networking' olarak bilinen formatın iş hayatına uyarlaması olan, yurtdışında ve Türkiye'de kullanılan bu özel toplantı yöntemi ile görüşmeler gerçekleşti. Bu yöntem ile katılımcılar birkaç dakikalık aralıklarla aynı anda yer değiştirme şeklinde görüşmelere başladı. Bu yöntemle kısıtlı sürede en fazla kişinin profesyonel anlamda birbirleriyle tanışmaları hedeflenerek, kendi aralarındaki işbirliklerini arttırmaları planlanıyor.

Toplantının açılış konuşmasını yapan EGİAD Yönetim Kurulu Başkanvekili Serhan İpek, “Kuvvetli bağlantıları olan bir girişimci az çaba ile çok şey başarabilir. Bunun için de daha ihtiyaç olmadan insanlarla ilişkilerini kurmalıdır. Biz burada devreye giriyoruz. Kişilerarası ulusal ve yerel ağlar kurarak bu ilişkilerin gelişmesini sağlıyoruz. Çoğu zaman iş ortaklarımızın yanı başımızda olduğunun farkına bile varamıyoruz. EGİAD bu farkındalığın yaratılması için bu ağın oluşmasına katkı sağlamaktadır" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.