Dolar 32,5152
%-0.1
Euro 34,7808
%-0.24
Altın 2.421,140
%-0.37
Bist-100 9.677,00
%0.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
EGİAD tek listeyle seçime gidiyor

EGİAD tek listeyle seçime gidiyor

Karaca Otel'de toplanan EGİAD yönetimi, 8 Kasım'da yapılacak seçimler öncesi yeni ekibini tanıttı. Seçime günler kala yarış için başka adayın çıkmadığı EGİAD'ta tek aday olan Kaya, yeni dönemde Arama Konferansı ile EGİAD'ın 25 yıllık yol haritasını oluşturacaklarını açıkladı.

  • Ege Postası
  • 31.10.2014 - 13:26
İZMİR - EGİAD'ın 12'nci dönem Başkanlığına seçilen ve derneğin ilk kadın başkanı ünvanını kazanan Seda Kaya, yeni dönem için de adaylığını açıkladı. Yeni yönetim kurulu üyesi asil ve yedek üyeleriyle birlikte basının karşısına çıkan Kaya, toplam 22 kişilik yeni yönetimde 11 kişinin yine görevini sürdüreceğini aktardı. 

Bir önceki seçimlerde söz verdikleri 12 projeyi tamamladıklarını aktaran Kaya, "Son olarak 8 Kasım'da yapacağımız Koşan Genç İşadamı anıtımızla birlikte hayata geçiremediğimiz hiç bir proje kalmamış olacak" dedi. İki yıllık süreçte EGİAD olarak 31 seminer ve eğitim verdiklere dikkat çeken Kaya sözlerini şöyle sürdürdü: "Buna ek olarak 43 toplantı, 34 sosyal etkinlik, 15 sosyal sorumluluk projesi, 18 uluslararası toplantı yaptık. Ayrıca 38 konuğumuz olurken, 42 de ziyaret gerçekleştirdik."

Bu yıl derneğin 25 yılını kutlayacaklarını kaydeden Kaya, "Bugün 600 üyesi ve 50 bin çalışan olan derneğimizin yeni yönetimdeki en önemli işi Arama Konferansı düzenlemek olacak. Bu konferans ile önümüzdeki 25 yılın stratejisini oluşturmak istiyoruz. Ayrıca kulüp binası için de bu dönem çalışacağız" ifadelerini kullandı.

YENİ PROJELER

Kaya yeni dönem projelerini de şöyle açıkladı: 

"EGİAD Parlak Fikirler Atölyesi ile üniversite öğrencileri başta olmak üzere projesi olan öğrencilere destek vereceğiz. EGİAD Globalleşiyor projesi ile derneğimiz yurtdışı projelerine de daha aktif katılacağız. KOBİ Danışmanlık hizmeti sağlayacağız. Ar-Ge Yenilik Geliştirme Projesi'ni İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ile birlikte yapacağız. Yapımı devam eden teknoloji ofisinde 'EGİAD İrtibat Bürosu' açılacak böylece üniversite sanayi işbirliğini de geliştireceğiz. Bunlara ek olarak Ticaret Köprüsü Projesi ile EGİAD üyelerinin birbiriyle olan ticaretini geliştireceğiz. EGİAD Akademi ile de şirketlerin kurumsallaşması ve temel eğitimlerin olacağı ve online eğitimlerin olacağı proje hazırladık. İş Sağlığı ve Güvenliği ile üye işyerlerimizdeki tüm çalışanların ücretsiz olarak check-up'larını yapacağız. EGİAD Melekleri ile de fikirleri olan gençlerimizin desteklenmesi için çalışacağız. Kent Raporları kapsamında Kordon Raporu'nu hazırlıyoruz. Son olarak 'Bizim Çocuklarımız' projesinde de kent çevresindeki okullarda kütüphanesi, bilgisayararı olmayan okulların ihtiyaçların giderilmesine çalışacağız." 

Başka adayın şimdilik çıkmamasını da değerlendiren Başkan Kaya, kendilerinin hiç bir ayrım yapmadan tüm görüşmelere yer verdikleri için başka adayın çıkmadığını tahmin ettiklerini söyledi. Kaya son ana kadar herşeyin değişebileceğini vurgulayarak, "Ama burası EGİAD hiç belli olmaz" diye konuştu.

YÖNETİM KURULU ADAYLARI 

Yönetim kurulu aday listesi ise şu isimlerden oluştu, 

Ahu Salgar Kanat, Ali Barçın, Anıl Yüksel Gül, Alpır Koçak, Aydın Buğra İlter, Cenk Öztap, Ceren Sertdemir, Didem Veryeri, Emre Tüjümet, Gökçe Baysak, Gökmen Ulusoy, Mustafa Aslan, Mutlu Can Gürel, Onur Gözümoğulları, Övünç Emre, Özgür Kılınçlar, Serkan İpek, Uğur Altuğ, Vefa Reşat Moral, Yağız Serter, Zehra Demirakça

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.