Dolar 32,5887
%0.35
Euro 34,7713
%0.11
Altın 2.507,600
%0.93
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Durak’tan yaklaşan yerel seçimler öncesi mesaj

Durak’tan yaklaşan yerel seçimler öncesi mesaj

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak seçim sürecinde açılış ve temel atmalara gelecek yasaklara kadar her hafta iki açılışla hizmeti vatandaşla buluşturmaya devam edecek. 10 yıldır Karşıyaka’da sosyal demokrasinin ışığında büyük hizmetlerin yapıldığının altını çizen Durak, parti içi mesajlar verdi.Durak, “partililerin kol kola girmesi gerek. Ne Kocaoğlu’nu seviyor sevmiyor lüksü olabilir ne de Durak’ı seviyor sevmiyor lüksü olabilir. Parti içi yarışlar olabilir ama kan davası gibi gösterilmemeli büyütülmemeli…Altı ok rozeti taşıdığımızı unutmayalım. Bütünün parçaları gibi hareket etmeliyiz. Birbirimiz kucaklarsak başarı gelir.Biz hizmete devam edeceğiz. Halka dokunmaya devam edeceğiz.” dedi.

  • Ege Postası
  • 03.01.2014 - 13:24
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - 10 yılda 700 milyon liraya yakın yatırım ile Türkiye'de en fazla yatırım yapan belediye başkanları arasında yer alan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak seçim sürecinde hız kesmeyecek. Açılış ve temel atmalara gelecek yasaklara kadar Başkan Durak, her hafta iki tane olmak üzere toplam 30 kurdele kesecek. Açılışlarla toplumda eksik gördükleri ve kendilerinden istenen hizmetleri hayata geçireceklerini ifade eden Durak, yerel seçim öncesinde parti içi önemli mesajlar da verdi. 100-150 kadar partilinin yapmış olduğu dedikoduların rahatsızlık verici olduğunu söyleyen Durak, “ Ben ilçemle ilimle bütünleşerek yürümek isterim. Parti içi yarışlar olabilir ama kan davası gibi gösterilmemeli büyütülmemeli…Altı ok rozeti taşıdığımızı unutmayalım.Biz hizmete devam edeceğiz. Halka dokunmaya devam edeceğiz” dedi.

YILDIZ KENT OLMA HEDEFİNE YÜRÜYORUZ

Görevde bulunduğu 10 yıllık sürede yapılanların üzerine çok şeyler koyduklarını ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, haftada iki açılışla hizmeti vatandaşla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Durak, “ Projeler yıllardır emek verdiğimiz projeler. Bittikçe açıyoruz. Seçim yasaklarına  kadar haftada 2-3 açılış yapacağız.Açılışlarla toplumda eksik gördüğümüz bizden istenen hizmetleri hayata geçireceğiz. Bunlar ekonomik güçle oluyor. Kasanızda paranız yoksa yapamazsınız. Bizler hayal ettik ve yapıyoruz. Marinayı stadı tramvayı bekliyoruz. İlgili birimlerin hızlı davranması lazım. Önümüzdeki dönem kentsel dönüşüm ve turizm projelerine ağırlık vereceğiz. Kültür sanat aktiviteleri de devam edecek. Sürekli üreteceğiz. İş makinelerimizle örnek bir belediyeyiz.Yıldız bir kent olma hedefine yürüyoruz. Geldiğimde değişik bir kadroyu aldım, yenileyerek gençleşerek halkın karşısına çıkıyoruz. Bunları yapmasaydık çok sıkıntı yaşardık. Geldiğimizde olmayan bir belediyeyi aldığımızda oturacağımızı mekan yoktu. Bugün bu koşullardayız. Sosyal yapıları değiştirdik. Araç gereç imkanı sağladık. Hızlı hizmet üretiyoruz” ifadelerini kullandı.

SEVİYOR SEVMİYOR LÜKSÜ OLMAMALI

10 yıldır Karşıyaka’da sosyal demokrasinin ışığında büyük hizmetlerin yapıldığının altını çizen Durak, parti içi mesajlar verdi. CHP’nin iktidar olmaya yönelik hedefi olduğunu bu yüzden partililerin kol kola girmesi gerektiğini söyleyen Durak, “ Burada ne Kocaoğlu’nu seviyor sevmiyor lüksü olabilir ne de Durak’ı seviyor sevmiyor lüksü olabilir. Kendi içimizde sıkıntılar yaşayabiliriz. Birbirimizi çok sevmemişte olabiliriz. Sürekli karşıda duran bir ekip sürekli karşıda durduğu için artık onu bir yaşam şekli görüyor. Çok doğru değil. Onların kendilerini değiştirmesi gerek. Biz burada bunu başarabilirsek Türkiye genelinde önemli şeyler yapabiliriz Mücadelemiz bireysel olmamalı toplumu kucaklamaya yönelik olmalı” dedi.



KAN DAVASI GİBİ GÖSTERİLMEMELİ

100-150 kadar partilinin yapmış olduğu dedikoduların rahatsız edici olduğunu belirten Durak, şunları söyledi;“ Ben ilçemle ilimle bütünleşerek yürümek isterim. Gencecik beyinlerin zehirlenmesine üzülüyorum. Yalan yanlış bilgiler aktarılması doğru değil. Parti içi yarışlar olabilir ama kan davası gibi gösterilmemeli büyütülmemeli…Altı ok rozeti taşıdığımız unutmayalım.Biz hizmete devam edeceğiz. Halka dokunmaya devam edeceğiz.Zaman kol kola girme zamanı. AKP ile yapacağımız mücadele önemli. Biz herkesten oy isteyeceğiz. Her şeyden öte Karşıyaka sevgisini hiç eksiltmeden hiç kimseyi ötekileştirmeden kucaklayacağız. Herkes olması gereken yerde durmalı. Hukuki ve yasal olmayan bir işleme girmemeli. Bütünün parçaları gibi hareket etmeliyiz. Birbirimiz kucaklarsak başarı gelir”

OCAK AYINDA YAPILACAK AÇILIŞLAR ŞÖYLE;
Cumhuriyet Mahallesi Taş Ocağı ıslahı ve semt oyun alanı,Tuncay Kurtis Parkı, Bahriye Üçok Kadın Dayanışma Merkezi,Doğal Afet Eğitim Merkezi,Muammer Aksoy Rekreasyon Alanı,Görme engelliler kütüphanesi,Telefon ve haberleşme müzesi, Girne Sosyal Yaşam Merkezi, Turgut Özakman Parkı, Demirköprü spor alanına Tahir Türetken isminin verilmesi,

YAPIMI DEVAM EDEN PROJELER ŞÖYLE;

Yüksek Vadi Rekreasyon çalışması,konser salonu,Geriatri merkezi ve sosyal komplek binası, spor salonu,yüzme havuzu, Demirköprü sosyal tesisi, Nergiz sosyal tesisi, Sağlık ev ve halk eczanesi, Dedebaşı kulüp binası,Bahçelievler kadın danışma merkezi, İmbatlı kadın danışma merkezi, İnönü kadın danışma merkezi, Katı atık ayrıştırma merkezi, Yamanlar Köyü muhtarlık binası, eski araçlar müzesi, Köpek misafirhanesi, ampute futbol sahası

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.