Dolar 32,3807
%-0.13
Euro 34,5900
%-0.61
Altın 2.386,890
%-1.98
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dünyadan ve Türkiye’den birçok tatilcinin yeni gözdesi Kıbrıs

Dünyadan ve Türkiye’den birçok tatilcinin yeni gözdesi Kıbrıs

Kıbrıs bölgesi aslında sadece yazın değil yılın her ayında dünyadan ve ülkemizden birçok bireyin ziyaret ettiği oldukça popüler bir lokasyon. Muhteşem dağ sıralarını, etkileyici kıyı şeridini ve sakin plajları düşündüğünüzde kıbrıs hemen hemen herkesin kesinlikle ziyaret etmek isteyeceği yerlerin başında geliyor. Yaz aylarında ise sıcak bir Akdeniz iklimi, romantik koyları ve zengin bir arka planı olan Kıbrıs'ta tatil, güneş arayan çiftler ve tarih meraklıları için idealdir.

  • Ege Postası
  • 28.06.2019 - 14:21

Kıbrıs’ta yapılabileceklerden kısaca bahsetmek gerekirse, plajları tipik olarak ılık Akdeniz sularına ve ince kumlara sahiptir eşsiz manzaralarda deniz ve kumun keyfini çıkarabilirsiniz. Tatilin olmazsa olmazı yemek konusuna gelecek olursak Türk mutfağından birçok lezzeti içinde barındıran Kıbrıs Yunan mutfağından da esintileri sizlere sunabiliyor. Adanın güneyinden gelen Yunan gelenekleri ve kuzeyden gelen Türk kültürü birlikte harmanlarak ortaya eşsiz yiyecekler ortaya çıkabiliyor. Kıbrıs’ı Kıbrıs yapan önemli etkenlerden biri ise de gece hayatı ve kumarhaneler. Birçok kişinin sadece kumarhaneler için tercih ettiği  Kıbrıs yaz aylarında da oldukça yoğun ilgi görüyor. Siz de Kıbrıs’ta harika bir Kıbrıs şehir turu yapmak için adlı internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kıbrıs içinde Ulaşım Artık Bir Sorun Olmaktan Çıkıyor

Kıbrıs’ın eşsiz kıyıları, yemekleri, tarihi bölgeleri ve daha birçok güzelliği birçok kişiyi kenidine çekmeyi başarsa da ne yazık ki ulaşım sorunu başta tatilcileri ve Kıbrıs’a her türlü seyahat için giden bireylerin hayli canını sıkıyor. Özellikle Ercan Havalimanı’nın şehir merkezine uzaklığı ve yoğun dönemlerde havalimanından şehir merkezine ulaşmanın haylı sıkıntılı ve zorlu olması Kıbrıs’ı ziyaret edecek bireylerin kafasında soru işaretleri oluşmasına neden olabiliyor. Ancak artık Kıbrıs içi ulaşım sorunu bir sorun olmakan çıkıyor, nasıl mı' ve kıbrıs şoförlü araç kiralama programı sayesinde.

Özel Şoförlü Aracınız ile Tatilin Keyfini Doya Sıya Çıkarın

Özellikle son dönemde dünyanın belli yerlerinde oldukça popüler hale gelen özel şoförlü araç kiralama özelllikle tatil bölgelerinde yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Tatilde trafik stresinden uzak kalmak veya gideceği tatil bölgesinde araba kullanmak istemeyip keyifli bir tatililin tadını çıkarmak isteyen tatilcilerinin yoğun iligisini gösterdiği bu uygulama Kıbrıs’ta ise Kıbrıs Tatil Transfer Ekibi tarafından sizlere sunuluyor. Sadece özel şoförlü araç kiralama değil Kıbrıs içinde birçok şehir turu programı ile de müşterilerine hizmet veren Kıbrıs Tatil Transfer ekibi eşsiz bir tatil keyfi sürerken güvenle tercih edebileceğiniz adreslerin başında geliyor. Siz de Kıbrıs Tatil Transfer Ekibi ile iletişime geçmek ve sunduğu fırsatlardan yararlanmak isityorsanız yukarıda ki intetnet adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.