Dolar 32,2329
%0.16
Euro 34,9539
%-0.03
Altın 2.412,060
%-0.53
Bist-100 10.400,00
%-0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dünya sinemasında aşkın yeri

Dünya sinemasında aşkın yeri

Yüz yıllar boyunca aşk ve iki kişi arasındaki tutku dolu birliktelikler bir şekilde beyaz perdeye yansıtldı. Bazı eserler

  • Ege Postası
  • 29.09.2015 - 10:09

Yüz yıllar boyunca aşk ve iki kişi arasındaki tutku dolu birliktelikler bir şekilde beyaz perdeye yansıtldı. Bazı eserler çok kısa sürede gözden düşüp kaybolurken, bazı eserler ise izleyicinin aklında ve gönlünde ulaşılmaz bir yere sahip olarak durmaya devam ediyor. Hayatın ve yaşantımızın her aşamasında bize yön vererek şekillendiren ve yoğuran bu güzel duygu, sinema severlerin karşısına her sinema yapıtında daha farklı bir konuda çıkmaya devam ediyor. Özellikle karşı cinsler arasında devam eden tutku dolu aşkların tüm çıplaklığı ile yansıtıldığı bu yapıtlarda, bazen bizlerde kendi hayatımızdan izler bularak arzu ile izlemeye devam ediyoruz. Sinema severlerin akıllarında kalan en başarılı daha çok çiftlerin kavuşamamaları durumda ortaya çıkan imkansız olaylar olduğunu görüyoruz. Zaten gerçek şu ki, bu aşk filminde kavuşma olsaydı. Bu kadar popüler bir film olmazdı.

Dünyada aşkı en tutkulu bir şekilde sahneye taşıyan yapıtların tamamına baktığımızda mutlaka çiftlerin kavuşamadığını ve bu yüzden içlerindeki aşk duygusunun bu kadar büyük ve tutkulu olduğunu görebiliyoruz. Belki de en büyük aşk, kavuşamamaktır. Sorusu aklımıza geliyor. Bize bunları düşündüren iç sesimiz ve sinema filminde yaşanan imkansızlıklar, aşkın kavuşamamak üzerine olduğu fikrini edinmemize neden oluyor. En güzel aşkları sahneye taşıyan ve sonunda kavuşma olan sinema yapıtları ise izlendikten kısa bir süre sonra akıllardan gidebiliyor. Sizde bazen eski bir aşk filmini izleyerek içinde olduğunuz tutku dolu gerçeği yaşamak istiyorsanız bu kategori altında içeriklere sahip olan sitelerden online romatik film izleyebilirsiniz. Hayatınızda hissettiğiniz en güzel aşkınıza kavuşmanız dileğiyle hepinize iyi seyirler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.