Dolar 32,4968
%0.56
Euro 35,1489
%0.24
Altın 2.328,840
%0.36
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dünya çocukları “kaf kaf “ çekti

Dünya çocukları “kaf kaf “ çekti

Karşıyaka Belediyesi tarafından 22’nci kez düzenlenen Uluslararası Karşıyaka Çocuk Şenliği renkli görüntülerle sona erdi.

  • Ege Postası
  • 24.04.2014 - 12:31
İZMİR-Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşen final gösterilerinde, 7 ülkeden gelen yabancı öğrenciler yöresel oyunlarını sergiledi. Kapanış resepsiyonu ise Gondol Kafe’de yapıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Kaymakam Sadettin Yücel, çocuklarla birlikte ‘kaf- kaf’ çekti. Başkan Akpınar “Karşıyaka’dan dünyaya önemli bir mesaj verdik” dedi.
 
ŞARKILAR SÖYLEYİP DANS ETTİLER
 
Kapanış gösterileri Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda yapıldı. Sırayla sahneye çıkan öğrenciler, kendi ülkelerinin gösterilerini sundu. Etkinlik sonunda Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da sahneye çıktı, ‘ Hayat bayram olsa’ şarkısı eşliğinde çocuklarla dans etti. Akpınar “Uluslararası Karşıyaka Çocuk Şenliği, artık kocaman bir aile gibi oldu. Bizler, burada, sadece bir bayramı kutlamadık. Aynı zamanda, evrensel bir amaca da katkı koyduk. Burada yakılan dostluk, barış ve kardeşlik ateşi, geçmiş yıllarda olduğu gibi, bu yıl da dünyanın her bir köşesine ulaşacak”  dedi.
 
KAF KAF ÇEKTİLER
 
Kapanış resepsiyonu ise Gondol Kafe’de yapıldı. Başkan Akpınar’ın yanı sıra, Kaymakam Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, CHP İl Başkanı Ali Engin de resepsiyonda yer aldı. Yabancı çocuklar ve Karşıyakalılar da kapanış coşkusuna ortak oldu. Konuk öğrenciler, üzerinde Karşıyaka yazan formalarla sahneye çıktı ve hep bir ağızdan Kaf- Kaf çekti. Katılımcılara ve sponsor kuruluşlara plaketler sunuldu. Öğrenciler  (Perşembe) öğle saatlerinde Karşıyaka’dan ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.