Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dr. Keçecioğlu'na son görev

Dr. Keçecioğlu'na son görev

İzmir'de, hayatını kaybeden Ege Üniversitesi (EÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Tamer Keçecioğlu son yolculuğuna uğurlandı.

  • Ege Postası
  • 08.08.2018 - 11:04

Dr. Öğretim Üyesi Tamer Keçecioğlu için Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene, EÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Özlem Önder, dekan yardımcıları,  akademisyenler,  öğrenciler ve ailesi katıldı. Dekan Prof. Dr. Önder yaptığı konuşmada, fakültenin öğrenci aldığı ilk yıl olan 1994 yılında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde göreve başlayan Dr. Öğretim Üyesi Tamer Keçecioğlu'nun öğrencileri ile arasındaki iyi ilişkilerinden, üniversite-sanayi ilişkileri kapsamında staj programlarından başlayarak fakülte ile sektör arasında kurduğu köprü ve çalışma alanı olan insan kaynakları yönetimi alanına olan akademik katkılarından bahsetti.

Törende Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Jülide Kesken'in yanı sıra İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Türker Susmuş, Prof. Dr. Oğuzhan Altay, Doç. Dr. Burak Çapraz, Doç. Dr. Nazlı Ayşe Ayyıldız Ünnü,  Dr. Öğr. Üyesi Ayşen Korukoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Esin Gürbüz ile lisans ve lisansüstü program mezunları söz alarak duygularını dile getirdi.

Dr. Öğretim Üyesi Tamer Keçecioğlu, Karşıyaka Beşikçioğlu Camii'nde ikindide kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.