Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dost Market Projesi İzmir sınırlarını aştı

Dost Market Projesi İzmir sınırlarını aştı

Dost Market uygulamasını görmek için İzmir’e gelen Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Başkanı Yardımcısı Erdal Caferoğlu’na Projeyi Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila tanıttı. Böyle bir projeyi hayata geçirdiği için Atila’yı kutlayan Caferoğlu, aynısını Odunpazarı Belediyesi’nde de uygulayacaklarını söyledi. Bornova'nın 'Dost Market' projesi

  • Ege Postası
  • 06.05.2015 - 10:11
İZMİR - Bornova Belediyesi’nin başlattığı Dost Market uygulaması Türkiye’deki tüm belediyelerin dikkatlerini çekiyor. Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı Erdal Caferoğlu, Bornova Belediyesi’nin bu örnek projesini incelemek için İzmir’e geldi. Caferoğlu ile birlikte gelen Odunpazarı Belediyesi’nin ilgili müdürlerine proje ile ilgili bilgileri Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila verdi.



Bir yılda 2200 aliye ulaşıldı
İhtiyaç sahiplerinin aylık erzaklarını istedikleri gibi seçip alabildikleri Dost Market Projesi’nin bir yıl gibi kısa bir zamanda büyüdüğünü vurgulayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Kısa zamanda 2200 haneye ulaştık. Verdiğimiz kartlarla ihtiyacı olan yurttaşlarımız gelip istedikleri erzakları ya da temizlik malzemelerini alabiliyor. Hatta marketimize Ayakkabıcılar Sitemizin katkıları ile ayakkabı reyonu da ekledik. Bornova Merkez’de bulunan mağazamızın sayısını arttıracağız. Kısa süre içinde Altındağ’a da bir mağaza açmayı planlıyoruz. Projemizi Eskişehir’deki Odunpazarı Belediyesi’nin Başkan Yardımcısı ve müdürlerinin örnek olarak incelemeye gelmeleri bizim için büyük mutluluk oldu” dedi.

Aynısını Odunpazarı’nda kuracağız
Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Erdal Caferoğlu da Bornova’daki Dost Market uygulamasının örnek bir proje olduğunu hatırlatarak şöyle konuştu: “Biz Bornova’nın bu projesini basın yayın organlarında gördük. Gelip yerinde incelemek istedik. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı böyle bir projeyi hayata geçirdiği için kutluyoruz. Biz de Odunpazarı’nda aynısını hayata geçirmeyi planlıyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.