Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Doğan'dan Kocaoğlu'na tramvay salvosu!

AK Partili Doğan'dan Kocaoğlu'na tramvay salvosu!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Karşıyaka sahilinde yapımı devam eden tramvay projesinin yol açtığı palmiye krizinde Büyükşehir Belediyesi’nin iş bilmez yönetiminin yol açtığı zarara dikkat çekerek, “Kocaoğlu ve ekibi İzmirli hemşerilerimizi kandırıyor” dedi. AK Partili Doğan'dan Kocaoğlu'na tramvay salvosu!

  • Ege Postası
  • 29.06.2015 - 10:51
İZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tramvay projesi için Karşıyaka sahilinde Bostanlı ile Alaybey arasında kalan palmiye ağaçlarının taşınacağının gündeme gelmesi kamuoyunda büyük tepki bulurken Büyükşehir Belediyesi yanlış kararından dönerek tramvayın güzergahını değiştirdi ve palmiyelerin taşınmayacağını belirtti. Konuyla ilgili açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan yapılan yanlışlar ve iş bilmez yönetim anlayışının faturasını yine İzmirli hemşerilerimiz ödeyecek diyerek Kocaoğlu’nu sert dille eleştirdi.

Projeyi çizenler Amerika’nın Florida sahilinden mi geldi'
Büyükşehir Belediyesi’nin başta Başkan Aziz Kocaoğlu olmak üzere basiretsiz ve iş bilmez yönetim anlayışıyla yönetildiğini ancak mağdur olanın her zaman İzmirli kıymetli hemşerilerimiz olduğunu belirten Doğan, “Karşıyaka Tramvay projesinde yapılamayan her projede olduğu gibi İzmir Büyükşehir Belediyesi yine sınıfta kalmıştır. Proje yapılırken palmiye ağaçlarının orada olduğundan kimsenin bilgisi yok muyd? Ya da Sayın Kocaoğlu projeyi geliştiren arkadaşları İzmir’de bürokrat kalmadığı için dışarıdan ithal edilen yöneticiler gibi Amerika’nın Florida Eyaletinin Miami kentinden mi getirmişti'” dedi.



Hemşerilerimiz kandırılıyor
Bu süreçte Kocaoğlu’nun tramvayın güzergahını değiştirmesinde vatandaşın tepkisine göstermiş olduğu duyarlılıktan olmadığını Karşıyaka sahilinde bulunan palmiye ağaçlarının İzmir 1 No’lu Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Müdürlüğü tarafından geçmişte anıt ağaç olarak tescil edilerek koruma altına alındığı yönündeki bilgilerin kamuoyuyla paylaşıldığına dikkat çeken Doğan, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve iş bilmez yöneticileri her zaman olduğu gibi bu projede de İzmirli hemşerilerimizi tekrar kandırmışlardır. Palmiyelerin kaldırılarak başka yere taşınması konusuna tepki gösteren vatandaşlarımıza sizin sesini duydum yanlıştan dönüyorum havası yaratmaya çalışmaktadır. Ancak Kocaoğlu yine halkı dinlememiştir. Sayın Kocaoğlu yasal olarak zorunlu olduğu için tramvayın güzergahını değiştirerek geri adım atmıştır. Projede yapılan bu büyük yanlış Sayın Kocaoğlu ve ekibinin samimiyetsizliğini İzmir hakkında sahip olduğu bilgi ve birikiminin yetersizliğini ortaya koymaktadır” ifadelerini kullandı.


Doğan son olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’na şu soruları yöneltti;

1- Proje daha önce neden şimdi düşünülen güzergahtan geçmedi'

2- Projede yapılan güzergah değişimi ile ne kadar zaman kaybı olacak'

3 -  Projede ne kadar maliyet artışı olacak'

4- Projede işletmecilikten dolayı ne kadar zarar edilecek' 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.