Dolar 32,4845
%-0.17
Euro 34,9469
%0.34
Altın 2.436,140
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Doğan'dan şikayet raporu

Doğan'dan şikayet raporu

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkanvekili Bilal Doğan, CHP ve MHP’nin yerelde iktidar olduğu ilçelerden AK Partili meclis üyelerinin ve kendisinin telefonuna her gün çok sayıda fotoğrafın ulaştığını, vatandaşların en çok toplanmayan çöpler konusunda şikayet ettiğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 21.08.2014 - 14:51
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkanvekili Bilal Doğan, CHP ve MHP’nin yerelde iktidar olduğu ilçelerde çöp ve temizlik problemi olduğunu öne sürdü. Doğan, Büyükşehir’le ilgili en çok şikayetinde ulaşımla ilgili geldiğini söyledi.

EN ÇOK TOPLANMAYAN ÇÖPLER ŞİKAYET EDİLİYOR
Doğan, meclis üyelerinin ve kendisinin telefonuna her gün çok sayıda fotoğrafın ulaştığını, vatandaşların en çok toplanmayan çöpler konusunda şikayet ettiğini ifade etti. CHP ve MHP’nin yerel de iktidar olduğu ilçelerde belediyelerin en temel görevi olan temizlik işlerini ihmal ettiğini öne süren Doğan, “ Özellikle büyük ilçelerde belediyeler temizlik işlerini aksatıyor. Her gün vatandaşlar ve partililerimiz mahallelerinde birikmiş çöp konteynırlarının görüntülerini bize ulaştırıyor.CHP’li belediyelerde bol bol sohbet ve nutuk var ama en temel görevlerini yerine getiremiyorlar” dedi.



BÜYÜKŞEHİR’DE ULAŞIM
Büyükşehir Belediyesi’ne  en çok  şikayetin ulaşıma yönelik olduğunu ifade eden Doğan, “ Ulaşım da yeni sistem iflas etmiş durumda. Söyleye söyleye dilimizde tüy bitti. Zaman kaybı yaşanıyor. Sıkışıklık yaşanıyor. Üstelik vatandaşlar tatilde. Okullar tatil. Bir an önce eski sisteme dönülmeli. Her gün çok sayıda telefon alıyoruz. Mesaj alıyoruz. Vatandaşlar isyanda” dedi.

RAPOR HAZIRLANACAK
Doğan, Eylül itibariyle ilçelerde teşkilat ve meclis üyeleriyle toplantılar yaparak vatandaşların şikayet ettiği konular ve partililerin tespit ettiği sorunlara yönelik rapor hazırlayacaklarını söyledi. Çözüm önerilerinin de yer aldığı raporu belediyelere vereceklerini belirten Doğan, “ muhalefet olsun diye muhalefet yapmayacağız” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.