Dolar 32,5594
%0.14
Euro 34,8278
%0.47
Altın 2.418,580
%-0.59
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Diskoda silahlı kavga : 1 ölü 2 yaralı

Diskoda silahlı kavga : 1 ölü 2 yaralı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde bulunan Barlar Sokağı'ndaki bir diskoda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada vücuduna beş kurşun isabet eden 42 yaşındaki Oktay Genççağ hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı. Kavgaya karıştığı öne sürülen 19 kişi gözaltına alındı.

  • Ege Postası
  • 15.09.2014 - 14:53
MUĞLA-Olay, Marmaris Barlar Sokağı'ndaki bir açık hava diskosunda bugün saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Diskonun teras katında ayrı masalarda oturan iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çok sayıda yerli ve yabancı turistin eğlendiği mekandaki tartışmada kısa sürede büyüdü ve silahlar çekildi. Olayda, aynı gruptan Oktay Genççağ, 40 yaşındaki Adem Kartal ve 35 yaşınadik Atilla Umutlu tabancayla yaralandı. Kavgaya karışan diğer grup diskodan kaçtı. Adem Kartal ve Atilla Umutlu otomobille Özel Marmaris Yücelen Hastanesi'ne kaldırıldı.

Diskoya çağrılan sağlık ekipleri, vücudunun beş yerine kurşun isabet eden Oktay Genççağ'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Genççağ'ın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, polis kaçan şüphelilerin peşine düştü. Olaya karışanların içinde bulunduğu belirtilen lüks cip bir akaryakıt istasyonunda terk edilmiş halde bulundu. Kavgaya karıştığı öne sürülen 19 kişi gözaltına alınırken, Rusya vatandaşı 2 kadın ile disko çalışanı 11 kişinin de ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Bu arada yaralılardan Atilla Umutlu tedavisinin ardından taburcu edilirken, durumu ağır olan Adem Kartal Muğla Özel Yücelen Hastanesi'ne sevk edildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.