Dolar 32,3522
%-0.02
Euro 34,7817
%-0.03
Altın 2.392,060
%-0.2
Bist-100 10.263,00
%0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dışişleri Bakanlığı'ndan deprem açıklaması

Dışişleri Bakanlığı'ndan deprem açıklaması

Dışişleri Bakanlığı: "Özellikle Iraklı Kürt kardeşlerimizin bulunduğu yerlerde yoğun şekilde hissedilen depremde hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Türkiye, ulusal kuruluşları AFAD ve Kızılay'la Irak halkının bu acı gününde yardıma hazırdır"

  • Ege Postası
  • 13.11.2017 - 07:34

Dışişleri Bakanlığından, merkez üssü Irak'ın Halepçe  kentinin güneybatısı olan deprem nedeniyle büyük üzüntü duyulduğu belirtilerek,  "Özellikle Iraklı Kürt kardeşlerimizin bulunduğu yerlerde yoğun şekilde  hissedilen depremde hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil  şifalar diliyoruz." açıklamasında bulunuldu. 

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin ulusal kuruluşları  AFAD veKızılay'la Irak halkının bu acı gününde yardıma hazır olduğu bildirildi.

"12 Kasım akşam saatlerinde merkez üssü Irak'ın Halepçe kentinin  güneybatısı olan ve ilk belirlemelere göre 7,2 şiddetinde bir deprem  yaşanmasından büyük üzüntü duyduk." ifadelerine yer verilen açıklamada, şunlar  kaydedildi:

"Özellikle Iraklı Kürt kardeşlerimizin bulunduğu yerlerde yoğun  şekilde hissedilen depremde hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara  acil şifalar diliyoruz. Şu ana kadar, teyide muhtaç olmakla birlikte, az sayıda  can kaybı yaşandığı yönündeki bilgiler, bu elim hadisedeki tesellimizi  oluşturmaktadır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.