Dolar 32,5382
%0.28
Euro 34,8893
%0.48
Altın 2.489,310
%1.1
Bist-100 9.586,00
%0.58

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikkat minibüste başkan var!

Dikkat minibüste başkan var!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yeni uygulamaya konan kentkartlı minibüsleri bizzat denedi. Buca Şirinyer’deki aktarma istasyonundan minibüse kentkartını basarak binen Başkan Kocaoğlu’nu karşılarında gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Dolmuş yolcuları, arka sırada oturan Kocaoğlu'nu da kareye alarak selfie modasına uydu. Kocaoğlu, fotoğrafı "Şu selfieci gençler çok hoş. Minibüste bile ne yapıp edip çektiler :)" notuyla paylaştı.

  • Ege Postası
  • 17.04.2014 - 11:58
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası arasında yapılan görüşmelerin ardından dolmuşlarda kentkart kullanımı başladı. Şimdilik sekiz ayrı hatta başlayan uygulama kapsamında ESHOT’a ait dolmuş tipindeki beyaz minibüsler, besleme hatlarında faaliyete başladı. Önümüzdeki günlerde dolmuşlarda kentkart uygulaması dolmuşların tamamında kullanılmaya başlanacağı bildirildi

BAŞKAN KOCAOĞLU DENEDİ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hayata geçirilen dolmuşlarda kentkart projesini bizzat test etti. Buca Şirinyer’deki aktarma istasyonuna sabahın erken saatlerinde giden Başkan Kocaoğlu, kentkartını basarak minibüse bindi ve İşçi Evleri’ndeki son durağa kadar yolculuk yaptı. Bu sırada Kocaoğlu'nu karşılarında gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gözlerden kaçmadı. Başkan Kocaoğlu vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. İzmirliler yeni uygulamadan memnun kaldıklarını belirtildi.   
 
DOLMUŞ SELFIESİ
Bazı genç dolmuş yolcuları, arka sırada oturan Başkan Aziz Kocaoğlu'nu da kareye alarak selfie modasına uydu. Kocaoğlu, fotoğrafı "Şu selfieci gençler çok hoş. Minibüste bile ne yapıp edip çektiler :)" notuyla paylaştı.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.