Dolar 32,5178
%-0.09
Euro 34,7884
%-0.22
Altın 2.420,660
%-0.39
Bist-100 9.749,00
%1.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili müziğe doyacak!

Dikili müziğe doyacak!

Dikili Belediyesi ile TRT Müzik Kanalı işbirliğinde klasikleşen “Yaz Konseri” bu yıl tüm coşkusuyla Pazar akşamı Çandarlı Kalesi’nden gerçekleştirilecek. Konserde Makbule Kaya, Esra İçöz ve İsmail Özkan sahne alacak.

  • Ege Postası
  • 23.05.2015 - 10:13
İZMİR - Geçen yıl olduğu gibi bu yılda yaz sezonuna iddialı bir giriş yapan Dikili Belediyesi, müziğin birbirinden önemli isimlerini ilçede ağırlamaya devam ediyor.

TRT Müzik Kanalı'nın en çok izlenen programlarının başında gelen ve Hakan Aybar'ın yönetmenliğini yaptığı Ege Akşamları programı canlı yayınla müzikseverlerin yakından tanıdığı Makbule Kaya, Esra İçöz ve İsmail Özkan'ı Dikililerle buluşturacak. Müzik dünyasının sevilen ve aranan solistlerinin başında gelen üç ismin birlikte sahne almasıyla, Pazar akşamı saat: 18.30'dan itibaren Çandarlı Kalesi içerisinden gerçekleştirilecek olan program, TRT Müzik Kanalı'ndan da canlı yayınlanacak. Yaklaşık 2 saat coşkunun kesilmeden süreceği müzik akşamında sanatçılar seslendireceği birbirinden güzel ve hareketli parçalarla Dikililere adeta müzik ziyafeti verecek.



“Tüm Hemşerilerimizi Davet Ediyoruz”
Vatandaşları TRT işbirliğinde gerçekleştirilecek olan müzik şölenine davet eden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Dikili halkının gülümsemesi ve mutluluğu için gece-gündüz demeden çalıştıklarını belirterek Dikili’yi her alanda yaşayanların huzur bulduğu bir kent yapma ideali yolunda önemli mesafeler kat ettiklerini söyledi. Göreve geldikleri ilk günden itibaren, bir taraftan alt ve üst yapı hizmetleri verirken, diğer taraftan da hemşerilerinin mutluluğu ve neşeli anlar yaşaması adına etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Tosun, "Dikili’de artık çok güzel bir ortam oluştu. Özellikle yaz ayları olmak üzere vatandaşlarımızı müzikle buluşturuyoruz. Dikili’mizi sanatın merkezi yapma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. TRT çalışanlarına bu önemli organizasyonun ilçemizde gerçekleşmesi için yaptığı işbirliğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Tüm hemşerilerimizi de Pazar akşamı 18.30’da Çandarlı Kalesi’nde gerçekleştirilecek olan müzik şölenine davet ediyorum ” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.