Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili 'milli heyecan' yaşıyor

Dikili 'milli heyecan' yaşıyor

​Dikili Çandarlı Gücü Spor Kulübü’nün başarılı forvetleri Ahmet Seyhan ve Oğuz Karademir sergiledikleri performanslarıyla A Milli Takım Aday Kadrosuna seçildi

  • Ege Postası
  • 25.10.2014 - 10:17
27 Ekim - 01 Kasım 2014 tarihleri arasında Alanya'da gerçekleştirecek Plaj Futbolu A Milli Takım kampına davet edilen Dikili Çandarlıgücü Spor Kulübü’nün genç ve başarılı futbolcuları Ahmet Seyhan ve Oğuz Karademir, Dikili ilçesinin gururu oldu. Plaj futbolunun son dönemdeki en önemli genç yıldızları olarak gösterilen Ahmet Seyhan ve Oğuz Karademir, sözlerini tutarak sergiledikleri başarılı futbolla milli takıma seçilmeye hak kazandılar. Plaj Futbolu A Milli Takım Teknik Direktörü Adil Müftüoğlu’nun dikkatini çeken genç futbolcular Ahmet Seyhan ve Oğuz Karademir, ay yıldızlı formayla hem Türkiye'yi hem de Dikili’yi en iyi şekilde temsil etmek istiyor.

‘Dikili’yi En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz’
 
24 yaşındaki başarılı futbolcu Ahmet Seyhan, yaptığı açıklamada, çok çalışarak Milli Takımın değişmez oyuncularından biri olmayı hedeflediğini anlatarak, "Gollerimle Milli takımımıza katkı sunmayı hedefliyorum. Bunun içinde çok çalışıyorum" dedi. 23 yaşındaki genç defans oyuncusu Oğuz Karademir de hayallerini süsleyen Plaj Futbolu A Milli Takımı formasını giyeceği için çok büyük gurur yaşadığını belirterek , "Şuan tarifi imkansız büyük bir mutluluk yaşıyorum. Bizlere layık görülen bu görevde, bize güvenen büyüklerimizi mahcup etmemek için çok çalışacağız ve Milli takımda Dikilimizi ve ülkemizi elimizden geldiğinin en iyisince temsil ederek mücadele edeceğiz" diye konuştu.
 
‘Bize Büyük Gurur Yaşattılar’
 
Dikili Belediyesi Spor Koordinatörü Murat Durak ise, ‘Milli takıma seçilen başarılı futbolcularımız Ahmet Seyhan ve Oğuz Karademir’e bizlere bu gururu yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum. Onlar sahada döktükleri alın terinin ve emeklerinin karşılığını milli gururu yaşayarak aldılar. İki genç kardeşimin yolunun açık olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.