Dolar 32,3692
%0.16
Euro 34,9463
%-0.34
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,09
%0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili'de yaz temizliği başladı!

Dikili'de yaz temizliği başladı!

Turizmin gözde kentlerinden Dikili'de belediye, seferberlik başlatarak cadde ve sokaklarda kış mevsiminden kalma izleri basınçlı su ile yıkayarak temizliyor Dikili'de yaz temizliği başladı

  • Ege Postası
  • 24.04.2015 - 08:56
İZMİR- “Temizlikte de örnek kent Dikili” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Dikili Belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını modern şehircilik anlayışıyla sonuca ulaştırıyor.
 
Sahil Şeridi Boydan Boya Yıkandı
 
Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar çöplerin toplanmasıyla, sokakların süpürülmesiyle kalmıyor, cadde ve sokaklarda basınçlı su ile yıkanarak temizleniyor. Sabah erken saatlerinde vidanjörler eşliğinde Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin katılımıyla gerçekleştirilen çalışmalarda son olarak Atatürk Meydanı'ndan Bülent Ecevit Kavşağı'na kadar olan sahil şeridi boydan boya yıkanarak vatandaşlara tertemiz bir yaşam alanı sunuldu.
 

“Sağlıklı Yaşam Alanları Yaratmak İçin Çalışıyoruz”

 
Gerçekleştirdikleri çalışmalarla vatandaşlara sağlıklı yaşam alanları yaratmaya çalıştıklarını belirten Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, 'Önümüzde ilçemizin turizm potansiyelini artırmayı hedeflediğimiz bir yaz sezonu var.  Bu nedenle ilçemizin genel anlamda temiz olmasına çok önem veriyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün cefakar çalışanları da bu amaç doğrultusunda yoğun bir çaba gösteriyor. Şehir genelinde çöpler toplanırken, sokaklar temizlenirken birde bu çalışmalara ilave olarak ekiplerimiz, ilçemizin ana arterlerini, cadde ve sokaklarını tazyikli suyla yıkayarak pırıl pırıl hale getiriliyor. Ekiplerimiz şuana kadar planlama dahilinde ana arterlerde önemli oranda yıkama işlemini gerçekleştirdi. Yıkama çalışmalarımız artarak devam edecek, bütün cadde ve sokaklar tazyikli suyla temizlenecektir' görüşlerini dile getirdi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.