Dolar 32,5232
%0.11
Euro 34,9419
%-0.09
Altın 2.439,550
%0.14
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili’de muhteşem dönüşüm

Dikili’de muhteşem dönüşüm

CHP'li Mustafa Tosun'un başkanlık koltuğuna oturmasıyla birlikte çevre bilinci konusunda büyük mesafe kat eden Dikili Belediyesi, kentte başlattığı geniş kapsamlı temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 28.11.2015 - 12:26
Tertemiz bir Dikili yaratmak ve vatandaşlarına daha sağlıklı yaşam alanları sunmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak çalışan Dikili Belediyesi'nin başlattığı hizmet seferberliğinde bu sefer ki adres, Dikili Sanayi Sitesi oldu.

Çalışmalar Esnaf ve Vatandaşlardan Tam Not Aldı

Dikili ilçesini daha yaşanılabilir ve daha temiz bir kent haline getirmek için faaliyetlerini aralıksız sürdüren Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde başlattığı geniş kapsamlı temizlik çalışmalarına, Dikili Sanayi Sitesi'ne çıkarma yaparak devam etti.  Sanayi esnafının yüzünü güldüren çalışmalar kapsamında ilk olarak site sınırlarında yer alan cadde ve sokaklar büyük bir titizlikle gerçekleştirilen mıntıka temizliğiyle pırıl pırıl hale getirildi.  Ardından site etrafında yer alan boş arsalarda başlatılan ve iş makineleriyle kamyonların da dahil edildiği çalışmalarda 20 kamyon çöp, moloz, hafriyat ve katı atık ekiplerce titizlikle toplanarak bertaraf edildi. 1 normal kamyon, 1 çöp kamyonu, 1 traktör ve 1 kepçe ile 12 Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanın görev almasıyla Dikili Sanayi Sitesi'nin her bir noktasında gerçekleştiren temizlik çalışmaları, esnaf ve vatandaşlardan da tam not aldı. Zaman zaman esnafın da kendi iş makineleri ile destek verdiği çalışmaların tamamlanmasıyla sanayi sitesi ve çevresi tertemiz bir görünüme kavuştu.



“Önceliğimiz Vatandaşlarımızın Mutluluğu”

Kent genelinde temizlik çalışmalarına büyük önem verdiklerini dile getiren Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın önceliği halkımızın huzur ve sağlığına dairdir. Bu düşüncemiz ışığında, tertemiz bir Dikili için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak vatandaşlarımıza daha sağlıklı yaşam alanları sunuyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün kent genelini kapsayan ve başarıyla yürüttüğü çalışmalarının bu sefer ki adresi Sanayi Bölgesi oldu. Sanayi bölgesi esnafımızın desteği ve personellerimizin özverili çalışmalarıyla köşe bucak temizledi. Boş arsalardaki moloz ve hafriyatlar da bertaraf edildi. Vatandaşlarımıza, daha sağlıklı ve daha temiz yaşam alanları sunma çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.