Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dijital çağda TV seyretmek

Dijital çağda TV seyretmek

Her hangi bir insana izlediği programı neden seyrettiğini sorduğunuzda çoğu kez net bir cevap veremez. "TV bize sevgi, sevinç, samimiyet, farklı yaşamlar ve başkalarını dinleyen insanlar gösterir."

  • Ege Postası
  • 17.02.2017 - 12:03

Belki de bu cümle tv8 programlarında reyting rekorları kıran survivor yarışmalarının neden bu kadar çok izlendiğini açıklıyor. 

TV izlemek bilinçli kullanıldığında insana değer katar, empati kuma yeteneklerini geliştirir. İnsanlar TV izlerken gösterilen kendisininkilerden farklı olan hayatlar ile gerçekten ilgilenir. Farklılıklarla karşılaştığı buluşmalarda ev sahibi objektif yorumcudur. TV kimseyi mecbur tutmaz, gülümseyerek herkesi izleyiciye getirmek ister. Sıcak, davetkâr arzusuyla toplulukları bir araya getirir, bu anlamda TV nihai uygarlık aracıdır.

TV İzleme Dönemi Bitiyor m?

Yüksek çözünürlüklü ekranlara sahip akıllı telefonlar ve tabletler tüketicilerin videolarını herhangi bir yerden izlemelerine olanak tanırken, yerleşik kameralar, uygulamalar ve basit düzenleme yazılımları içerik oluşturma girişindeki engelleri azalttı. Aynı zamanda, bant genişliği, pek çok ülkede düşen mobil veri planlarının maliyetiyle daha ucuza ve daha bol hale geldi.

Sosyal hayatın çevrimdışı durumdan çevrimiçi duruma geçişi ile birlikte TV izleme yönteminin değişmesinden başka değişen pek bir şey yok aslında. Yine insanlar tv8 izle aracılığı ile eğleniyor, TV izlemeyi seviyor fakat internet üzerinden medya programlarını seyretmek kişisel özgürlük alanını genişletiyor. İstediğiniz ya da müsait olduğunuz bir zamanda seyretmek istediğiniz programı anlık görüntülemeniz için ihtiyacınız olan sadece internet ve bir görüntüleme cihazı...

Canlı Yayınları Nereden İzleyebilirim'

Mekatronik ve bilişim alanlarının siber teknolojiler ile birleştirilmesi görsel medya iletişimi, TV yayıncığı ve global yayıncılık alanlarında hızlı bir tırmanış gösterirken bir program seyretmek için artık televizyon cihazına antenlere, uydu alıcılarına ihtiyacınız yok. Online canlı TV yayınları internetin olduğu her yerde ulaşabileceğiniz bir teknoloji. Yayınlara ulaşmak için ihtiyacınız olan tüm araçlar herhangi bir akıllı cihazda bulunuyor.

Fiziki televizyonların yerini alan internet medyası sayesinde tüm TV kanallarına online ulaşabiliyorsunuz. Canlı TV web sitesi ise tüm ulusal, yerel ve yabancı kanallar olmak üzere birçok farklı yayın kanalını aynı platformda toplayarak kullanıcılara büyük bir pratiklik sağlıyor. Online TV izlemek, programlara göz atmak, hangi kanalda hangi programlar var anında görüntüleyebiliyorsunuz.

TV keyfi için web sitesine dikkatinizi çekmek isteriz. İnternette ayrı ayrı kanal aramanıza, bulduğunuz hizmet sağlayıcıların korsan, kalitesiz yayınlarına, reklam bombardımanlarına maruz kalmadan hızlı ve kesintisiz TV seyretme olanağı sunuyor. HD görüntüler eşliğinde canlı yayınları izleyebilir, program akışlarını takip ederek sevdiğiniz programları kaçırma ve zaman kaybı problemleri yaşamazsınız.    

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.