Dolar 32,3344
%0.26
Euro 35,0268
%-0.27
Altın 2.302,770
%1.11
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Devlerin aşkı büyük olur

Devlerin aşkı büyük olur

İzmir basınının önemli isimlerinden Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Dinçer'in kızı Yenigün Gazetesi Yayın Grup Başkanı Azize Yeşim Dinçer ile Eyüphan Gündoğdu, nikâh masasına tekrar oturarak aşklarının nikâhını tazeledi

  • Ege Postası
  • 23.10.2014 - 15:22
Azize Yeşim Dinçer ve Eyüphan Gündoğdu yakın dostları Mithat Umutoğulları, Seda Doğan, İskender Ağar, Kadim Canbolat ve Tamer Topcu’nun şahitlik ettikleri nikâh töreniyle nikah tazelediler. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın makamında kıydığı sade nikâh törenine Bayraklı Belediyesi Özel Kalem çalışanları ile çiftin aileleri katıldı.



'Aşkımız Vazgeçilmezdi'

15 Yıllık bir mazisi olan ve birbirlerini çok sevdikleri için hiçbir zaman ayrı düşmeyen Dinçer-Gündoğdu çifti sürpriz bir kararla evliliklerini resmileştirerek nikâh tazelediler. Yakın dostları Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın makamında sade bir törenle evlenen Yeşim Dinçer, nikâh öncesi yaptığı kısa açıklamada “Sevgimizin resmini güzelleştirmekten dolayı çok mutluyuz” dedi. Damat Gündoğdu da ‘Vazgeçilmeyen bir aşkın o anını yaşıyoruz. O an hep olacak, ömür boyu sürecek’ dedi.

Yeşim Dinçer'i, Babasından Başkan Karabağ İstedi

Nikahı kıyan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ise, nikahı kıymadan önce telefonla Ömer Dinçer'i arayarak kızı Yeşim Dinçer'i müstakbel damat Eyüphan Gündoğdu'ya istedi. Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Dinçer'den evet yanıtını alan Başkan Karabağ, nikahı kıydı. Kıyılan nikaha ilişkin görüşlerini dile getiren Karabağ, 'Bu nikah yılın nikahı olmaya adaydır. İzmir'in seçkin ailelerinden Dinçer ve Gündoğdu'ların bu mutlu gününe ortak olmak beni çok mutlu etti. Onlara bundan sonraki hayatlarında mutluluklar diliyorum' dedi. 



Yakın Dostlarından Romantik Sürpriz 

Nikahın kutlama töreni için yakın dostları ve arkadaşlarıyla işletmeciliğini Aydın Öncel'in yaptığı Eğlenceli Meyhane'de bir araya gelen Gündoğdu çifti dostlarının hazırladığı gül ve şarap içerikli romantik sürprizlerle unutulmaz bir gece yaşadılar.

Ege Postası Ailesi olarak, nikahını tazeleyen dostlarımız Yeşim ve Eyüphan Gündoğdu çiftine ömür mutluluklar diliyoruz. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.